60gr Promotion Web Νews

www.60gr.gr // e-mail: 60gr@protonmail.com

Αχ κατακαημένοι αφελείς άνθρωποι.


Κάποιοι γραφικοί έψαχναν να βρουν πότε θα μας βάλουν το τσιπάκι η το χάραγμα όπως έλεγαν για τον αντίχριστο.

Αχ κατακαημένοι αφελείς άνθρωποι.

Το τσιπάκι δεν είναι τίποτε άλλο από τα smart phones που χωρίς αυτά δεν κάνεις βήμα αλλά έχουν κάθε εξουσία να σε παρακολουθούν. Τώρα χωρίς αυτό δεν θα μπορείς να κάνεις βήμα για την υπόλοιπη ζωή σου.

Γιατί;

Απλός. Η πανδημία ήταν η αρχή του τέλους της ανθρώπινης ελευθερίας. Αν διαβάσατε στο Ισραήλ, αν κάποιος δεν έχει το πράσινο (οικολογία)Barcode δεν θα μπορεί να πηγαίνει ελεύθερα πουθενά και θα πρέπει να περνά τα βασανιστήρια της ζωής του για να πάει έστω και να φάει σε μια ταβέρνα. Θα πρέπει να αποδείχνει ότι είναι καθαρός (ρατσισμός νόμιμος). Τι άλλο έρχεται;

Πιστεύετε ότι τα σχεδιασμένα lockdown σε χώρες ότι δεν είχαν τον σκοπό τους;

Οικονομική δυσπραγία των μικρομεσαίων, λουκέτα, μετα έρχονται πολυεθνικές, ανοίγουν καταστήματα και λόγο ιδιωτικότητα και νόμιμοι, δεν θα επιτρέπουν την είσοδο σε μι εμβολιασμένους.

Χρήματα;

Έρχεται η αχρήματη κοινωνία. Υποχρεούμενος να κάνεις αγορές, ελεγχόμενες, αν είναι σε νόμιμα καταστήματα η σε παράνομα.

Ο λόγος;

Να σε υποχρεώσουν στο τέλος να εμβολιαστείς.

Αλήθεια γιατί να θέλουν σώνει και καλά να κάνουμε το εμβόλιο, αφού και να το κάνεις είσαι εκτεθειμένος; Δεν σου λένε να φοράς έστω και μετα τον εμβολιασμό μάσκα;

Στην γρίπη σου το είπαν ποτέ αυτό παρόλο που είχαμε περισσότερους θανάτους στατιστικά;

Τα 7 δύσκολα χρόνια τώρα αρχίζουν.

Η αποκάλυψη λέει.

Οι τέσσερεις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης περιγράφονται στο τελευταίο βιβλίο της Καινής Διαθήκης της Βίβλου, το οποίο ονομάζεται Αποκάλυψη του Ιωάννη του Ιησού Χριστού στον Άγιο Ιωάννη τον Ευαγγελιστή στο Κεφ.6:1-8.

Το κεφάλαιο αναφέρεται σε ένα «βιβλίο/περγαμηνή στο δεξί χέρι του Θεού που είναι επισφραγισμένο με επτά σφραγίδες». Ο αμνός του θεού  (Ιησούς Χριστός) ανοίγει τις πρώτες τέσσερεις από τις εφτά συνολικά σφραγίδες, οι οποίες προκαλούν την εμφάνιση τεσσάρων όντων που ιππεύουν πάνω σε λευκό, κόκκινο, μαύρο και πράσινο άλογο αλλά και τον αποκλεισμό όλου του κόσμου από τις “ακρίδες”. Παρόλο που μερικές ερμηνείες διαφέρουν, οι τέσσερις καβαλάρηδες συνήθως συμβολίζουν την Κατάκτηση, τον Πόλεμο, τον Λιμό και τον Θάνατο αντίστοιχα. Το όραμα της Χριστιανικής αποκάλυψης είναι οι τέσσερεις καβαλάρηδες να ορίσουν μια Θεία αποκάλυψη στον κόσμο ως προάγγελοι της Τελικής Κρίσης.

Οι τέσσερεις Καβαλάρηδες είναι ήδη εδώ και έκαναν την προεργασία. Τα τελευταία χρόνια παγκόσμια δεν είχαμε έξαρση στην  «Κατάκτηση»; Σύνορα που αναπροσαρμόστηκαν κατόπιν του δεύτερου καβαλάρη, τους πολέμους;

Μετα ήρθε ο λιμός. Ο τρίτος καβαλάρης με την πανδημία και τα εκατομμύρια θανάτους. Ο τέταρτος καβαλάρης.

Και το έργο του ολοκληρώνεται με το σφράγισμα.

Κινητά, Barcode, επιβεβλημένη διατροφή από συγκεκριμένες πολυεθνικές, αχρήματη κοινωνία.

Τι άλλο περιμένεις για να καταλάβεις ότι πλέον εσύ θα προσδιορίσεις που ανήκεις.

Σε μια ελεύθερη βούληση και θα πάρεις τα βουνά, η σε μια κλιστεί και εξαρτώμενη κοινωνία με προγραμματισμό του τέλους της ζωής σου.

Πόσο έτοιμος είσαι ψυχικά να δεχτής ότι ο θάνατος σε μια τέτοια κοινωνία θα είναι και αυτός ελεγχόμενος;  

Αυτό όμως που δεν γνωρίζεις είναι ότι το σύμπαν είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μην είναι τίποτε δεδομένο. Τα πάντα ανατρέπονται.

Πίστη και θέληση για ένα πλανήτη μόνο για ανθρώπους ίσους και ισότιμους. Χωρίς πλούτο σε 4 ανθρώπους η φαμίλιες αλλά ίσο κατανεμημένο.

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: