60gr Promotion Web Νews

e-mail: 60gr@protonmail.com

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


Σύντροφε Γερμανέ Εργαζόμενε

Γνωριζόμαστε πολύ καλά από παλιά , από τότε που Βυζαντινές Αρχόντισσες που παντρεύτηκαν Γερμανούς Ηγεμόνες έφεραν μαζί με την προίκα τους στον τόπο σου το Χριστιανισμό , τις Τέχνες , τη Μουσική και τα Γράμματα . Κι εσύ μας το ανταπέδωσες , βγάζοντας από τα σπλάχνα σου τους Ουμανιστές λογίους , φιλοσόφους , ποιητές , μουσικούς και καλλιτέχνες , που εξύψωσαν και παιδαγώγησαν όλους τους λαούς του Κόσμου .

Στο αντάμωμα της ιστορίας πολλές φορές ο Ουμανισμός μας έφερε συμμάχους , αλλά και ο Ιμπεριαλισμός μας έφερε αντιπάλους . Ιδίως όταν τα τραπεζοβιομηχανικά μονοπώλια χρηματοδότησαν το Ναζισμό . Το Ναζισμό που πρώτα φυλάκισε , βασάνισε , δολοφόνησε ή έστειλε να βρουν το θάνατο από την πείνα , την ταλαιπωρία και την εξαντλητική εργασία 5.000.000 Γερμανοί δημοκράτες στα στρατόπεδα εργασίας , δουλεύοντας δωρεάν για τις βιομηχανίες που στήριξαν το Χίτλερ και τις κατείχαν οι Τράπεζες . Στα ίδια στρατόπεδα που αργότερα βρήκαν το θάνατο και οι Εβραίοι , οι Σλάβοι και οι Έλληνες . Άλλαζαν εθνικότητα αυτοί που πέθαιναν , από το θάνατο κέρδιζε πάντα ο ίδιος . Οι τράπεζες που χρηματοδοτούσαν τις βιομηχανίες , εργοτάξια των οποίων ήσαν τα στρατόπεδα εργασίας

Κατόπιν , για να εξασφαλίσουν πρώτες ύλες εκείνοι , ο Ναζισμός επιτέθηκε και στην Ελλάδα . Η Χώρα μας τεμαχίστηκε και ο Γερμανός στρατιώτης διέπραξε πράξεις ανήκουστες για τη Γερμανική Τιμή και Ανδρεία που είχε διδαχτεί από τους γονείς του. Βίασε , δολοφόνησε αμάχους , έκαψε σπίτια λεηλάτησε , τόσο που η Ελλάδα σε 3,5 χρόνια γερμανικής κατοχής υπέστη ζημία ίση με 35 ΑΕΠ της του 1938. Τα παιδιά και οι γέροι πέθαιναν από την πείνα στην Αθήνα και ο Έλληνας εξαθλιώθηκε . Αλλά και τα παιδιά και οι γέροι πέθαιναν από τους βομβαρδισμούς στη Δρέσδη .

Οι πατριώτες Έλληνες αντάρτες πολέμησαν και έδιωξαν τη βαρβαρότητα από την Ελλάδα , απελευθερώνοντας κι εσένα , κι όπως έκλαιγε η Ελληνίδα μάνα τον άμαχο που δολοφονούσε ο ναζισμός σε αντίποινα, έκλαιγε και η γερμανίδα μάνα το παιδί της που ο Ναζισμός το υποχρέωνε να πολεμά σε μια μακρυνή άγνωστη Χώρα .

Το τέλος του πολέμου βρήκε και τη δική σου χώρα τεμαχισμένη και ισοπεδωμένη από τους βομβαρδισμούς . Και τα Ελληνόπουλα και τα Γερμανόπουλα πεινούσαν και δεν είχαν σπίτι .

Τότε όταν αναγνωρίστηκε από τους Συμμάχους η ανάγκη επανόρθωσης της Γερμανίας για τις καταστροφές της Κατοχής , ο Ελληνικός Λαός έδειξε ευθύνη , χωρίς να παραιτηθεί από τις δίκαιες και απαράγραπτες αξιώσεις του , δέχτηκε ν΄ αναβληθεί η ικανοποίησή του όταν θα μπορούσες να ανταποκριθείς και έτσι δεν υπέστης τον εξευτελισμό και την ταπείνωση μια νέας Συνθήκης των Βερσαλλιών.

Στη δικτατορία έδωσε άσυλο στους Έλληνες δημοκράτες και βοήθησες να ανατραπεί η Χούντα

Κι εμείς σε αγαπήσαμε χαρούμενέ μας φίλε που γελάς και τραγουδάς δυνατά , που κάπνισες τον καπνό μας , έφτιαξες τα γλυκά σου με τι σταφίδες μας και κολύμπησες στις θάλασσές μας . Ερωτευτήκαμε χορεύοντας μια μπαλάντα των Scorpions που έπαιζε σε ένα γερμανικό ραδιόφωνο . Κάποιοι μάλιστα πανηγυρίσαμε τις νίκες της Nationalmanschaft σα νίκες της δικής μας ομάδας .

Ίσως μετά την ένταξη μας στην ΕΟΚ δεν έπρεπε να παρασυρθούμε από τις Γερμανικές ντιρεκτίβες , να αφήσουμε την τραπεζοκρατία να διαλύσει τη βιομηχανία μας το ’80 και τη Γεωργία μας το ’90 , ή να αγοράζουμε υπερτιμημένα Γερμανικά όπλα άρματα , φρεγάτες και υποβρύχια και να είμαστε οι καλύτεροι πελάτες σου . Κι εμείς τους πολιτικάντηδες που πλήρωνε η διευθυντική Τραπεζοκρατία ακούσαμε , όπως άκουσες κι εσύ έναν άλλο πολιτικάντη , που τον πλήρωναν οι ίδιοι , τη δεκαετία του ΄30. Δεν μπορέσαμε να ξεπληρώσουμε τα δάνεια , αφού δεν δημιουργούσε αύξηση του παραγόμενου πλούτου το αντιπαραγωγικό και αντιπατριωτικό οικονομικό μοντέλο που μας επέβαλε η Ε.Ε. και το πελατειακό κράτος που το διοικούσαν οι δωροδοκούμενοι από τη Siemens.

Κι έτσι έχουμε βρεθεί στο αδιέξοδο . Και ούτε εσύ , ούτε κι εμείς έχουμε συλλογικές συμβάσεις , κατώτατο μισθό δικαιώματα , βιώνουμε κι οι δύο την κρατική καταστολή και το αστυνομικό κράτος . Δεν έχουμε σταθερή , 8ωρη , πενθήμερη εργασία και αποδοχές που να μας επιτρέπουν να συντηρούμε την οικογένειά μας , και στον ελεύθερό μας χρόνο να μπορούμε να ασχολούμαστε μαθαίνοντας στα παιδιά μας της αρχές και τις αξίες που μας δίδαξαν οι γονείς μας . Οι γέροντες και οι άρρωστοι δεν έχουν πια την ασφάλεια που τους παρέχει το Κράτος Πρόνοιας . Και τα παιδιά μας μεγαλώνουν εξευτελιζόμενα στην ανεργία και την υποαπασχόληση

Γιατί ούτε τα παιδιά του Γερμανού , ούτε του Έλληνα Εργαζόμενου θα έχουν ποτέ τις ίδιες ευκαιρίες να μορφωθούν και να σταδιοδρομήσουν με εκείνες που θα έχουν τα παιδιά του εκπροσώπου της υπερκρατικής τραπεζοβιομηχανικής διευθυντικής διαπλοκής , αλλά ούτε καν τις ίδιες ευκαιρίες με τα παιδιά εκείνων που συγκροτούν το σύστημα πολιτικοοικονομικής εξουσίας , που χρηματοδοτεί η διαπλοκή , και στη Γερμανία και στην Ελλάδα . Των συνεργατών της διαπλοκής που βάζει την υποκουλτούρα της Γερμανίας να βρίζει τους Έλληνες και την υποκουλτούρα της Ελλάδας να βρίζει τους Γερμανούς . Και αυτοί διασκεδάζουν με τη διαφθορά της υποκουλτούρας και στη Γερμανία και στην Ελλάδα . Εμείς δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε το αντίτιμο της διαφθοράς

Σύντροφε Γερμανέ

Στις 22 του Σεπτέμβρη του 2013 , θα ψηφίσεις .

Σου ζητούν την ψήφο σου , γιατί ο κόσμος δεν πρέπει να αλλάξει και εκείνοι πρέπει να συνεχίσουν να σωρεύουν αμύθητο πλούτο από την εκμετάλλευση του προϊόντος της εργασίας μας και της αποταμίευσης που έγινε από το αίμα και τον ιδρώτα μας . Εμείς να σχηματίζουμε τα κεφάλαιά τους , εμείς να πληρώνουμε τις ζημιές τους , αλλά να μην απολαμβάνουμε τίποτα από τα κέρδη τους

Σου λένε ψέματα ότι η Ελλάδα με τις θυσίες σου διασώζεται . Σε εκβιάζουν παρουσιάζοντάς σου μια εικόνα Χάους , που θα προκληθεί αν δεν τους ψηφίσεις .Όπως εκβίασαν όσους Έλληνες είχαν ακόμα κάτι τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2012 . Σε εξαπατούν και σκοπεύουν να σε ξανακαλέσουν να χρηματοδοτήσει ς τις Βερσαλλίες , και τη νέα Κατοχή της Ελλάδας , την ταπείνωση και την εξαθλίωση και το σύγχρονο Μαουντχάουζεν να γράφει στην Είσοδο , Ελλάδα .

Κι όταν πια δεν θα φτάνουν τα λεφτά σου για να χρηματοδοτήσεις την ταπείνωση και την εξαθλίωση της Ελλάδας , γιατί η παράνοια δεν μπορεί να διαρκέσει αιώνια , τότε θα πτωχεύσουν την Ελλάδα

Εμείς πια δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε , γι΄ αυτό η μόνη μα επιλογή είναι ο αγώνας . Δεν αγωνιζόμαστε μόνο για μας . Τον αγώνα μας γλυκαίνει το ίδιο τραγούδι που ψύχωνε τον παρτιζάνο της Αντίστασης « Θέλουμε ελεύθερη εμείς την πατρίδα και πανανθρώπινη τη Λευτεριά » . Γι΄ αυτό αγωνιζόμαστε μαζί σου και για σένα , για ένα μέλλον Ανθρωπισμού , Κοινωνικής Ευημερίας και Ελευθερίας στην Ελλάδα , στη Γερμανία , σε όλη την Ευρώπη.

Σε καλούμε να πάρεις τη θέση που σου ανήκει και σου έχουμε κρατήσει στο πλάι μας , τη θέση που θα σε οδηγήσει στο τραπέζι της Χαράς , εκεί που θα γιορτάσουμε τη νίκη των Λαών . Τη Νίκη που θα εξασφαλίζει ότι η εργασία μας θα φτιάχνει ένα καλύτερο μέλλον για μας και όχι γι΄ αυτούς .

Σύντροφε Γερμανέ Εργαζόμενε

Στις 22 του Σεπτέμβρη η ψήφος σου έχει μεγάλη σημασία . Σκέψου ώριμα και ελεύθερα . Μην ακούς τα ψέματα και μην υποκύψεις σε εκβιασμούς . Γύρισέ τους την πλάτη .

Σύντροφε Γερμανέ Εργαζόμενε

Στις 22 του Σεπτέμβρη είμαστε Γερμανοί
Στις 22 του Σεπτέμβρη είσαι Έλληνας .

Για το ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ «Νέος Αγωνιστής»
Συμμετέχει στο ΣΥΡΙΖΑ


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: