Το Wireless LAN SD πρότυπο έχει ως στόχο να δώσει σε κάθε κάρτα SD το χάρισμα του Eye-Fi


Αυτό και αν είναι μία καινοτόμα πρόταση, τι θα λέγατε λοιπόν εάν κάθε κάρτα Secure Digital διέθετε ασύρματες δυνατότητες;

Το Eye-Fi, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να κάνει μια χαρά την δουλειά του και μόνο του μέχρι τώρα. Ωστόσο η SD Association στην CES, φαίνεται να επιθυμεί να καταστήσει πιο εύκολο και για τις υπόλοιπες εταιρείες να χαρούν αυτού του είδους την τεχνολογία, παρουσιάζοντας το Wireless LAN SD πρότυπο, το οποίο παντρεύει την αποθήκευση και την ασύρματη σύνδεση μέσα σε μια μορφή με την οποία είμαστε όλοι εξομοιωμένοι. Το ασύρματο μέρος θα βασίζεται στο τυπικό 802.11a/b/g/n, και είναι κάτι που είναι εφαρμόσιμο σε πλήρους μεγέθους  κάρτες μνήμης SD/SDHC/SDXC και microSD/SDHC/SDXC.

Η ένωση θεωρεί ότι οι μελλοντικές κάρτες που θα έχουν ενσωματωμένο WiFi θα μπορούν να διαμοιράζονται και να μεταφορτώνουν φωτογραφίες εύκολα, δίχως την ανάγκη χρήσης PC, κάτι που θα φανεί ιδιαίτερα χρηστικό σε εκατοντάδες καταναλωτές. Πέραν αυτού όμως, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε οι κατασκευαστές μνημών θα αρχίσουν να αποστέλλουν τα προϊόντα τους με το νέο πρότυπο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: