Οφθαλμοφανής ρατσιστική αντιμετώπιση του Υ.οικ. στους συνταξιούχους της πρώην Ολυμπιακής αεροπορίας-αεροπλοΐας


Στο  ΑΡΘΟ 23 του πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε στη βουλή 10/01/2012 στην περίπτωση γ)της παραγράφου 11 του άρθρου 44 του ν.3986/2011 (Α` 152) αντικαθίσταται από την έναρξη ισχύος ως εξής:

(…) γ) Εξαιρούνται της ανωτέρω εισφοράς όσοι αποστρατεύτηκαν με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας `η έχουν συνταξιοδοτηθεί λόγο ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗΣ λύσης της εργασιακής σχέσης, ΠΛΗΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (….)

Η παραπάνω αντικατάσταση, αφορά το δεύτερο λάφκα για όσους είναι κάτω των 55 ετών και συνταξιούχοι και είχαν υποβάλλει αίτηση στο ΙΚΑ να αποδοθούν οι παράνομες παρακρατήσεις από τον Αύγουστο του 2011.  Στο υπουργείο οικονομικών όμως για άλλη μια φορά αποδεικνύεται το τι ΛΑΜΟΓΙΑ το διοικούν, γιατί όχι μόνο δεν επέστρεψαν μέχρι σήμερα τις παρακρατήσεις, αλλά για άλλη μια φορά και με ρατσιστική αντιμετώπιση, που χρίζει ποινικής δίωξης, αντιμετωπίζουν με περίσσιο «θυμό, και μίσος», τους συνταξιούχους της πρώην Ολυμπιακής, γιατί κατά τύχη αφορά ΜΟΝΟ τους  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, ότι το σύνταγμα της χώρας το έχουν χεσμένο, και πρώτος και καλύτερος ο υπουργός, που τυχαίνει να είναι και συνταγματολόγος. Τρομάρα του.

2 responses to “Οφθαλμοφανής ρατσιστική αντιμετώπιση του Υ.οικ. στους συνταξιούχους της πρώην Ολυμπιακής αεροπορίας-αεροπλοΐας

 1. ©NikosT. 28 Ιουνίου 2016 στο 9:01 ΠΜ

  Η διαφορά φίλε μου είναι ότι δεν βγήκαμε συνταξιούχοι αλλά ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΜΕ. Διάβασε τα περί ολυμπιακής ενημερώσου και για να είσαι ποιο ενήμερος διάβασε και εδώ.
  http://www.ospa.gr/

  Μου αρέσει!

 2. Kostas Spirakos 27 Ιουνίου 2016 στο 9:27 ΜΜ

  55 χρονων συνταξιουχοι; ποια ειναι τα λαμογια τελικα; δεν μας χεζετε? εξαιτιας σας εκλεισε

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: