Chemtrails: Η κρυφή δηλητηρίαση


Chemtrails: Η κρυφή δηλητηρίαση που μας δίνουν σε δόσεις.

Θα σας προκαλούσα να δείτε με μεγάλη προσοχή αυτό το video, και να το συστήσετε σε όσο γίνεται περισσότερα άτομα, που τα αγαπάτε. Αν δεν τους αγαπάτε, τότε σίγουρα σε 10 χρόνια από τώρα δεν θα υπάρχουν να σας ζητήσουν συγγνώμη, αλλά ούτε και εμείς για να την συγχωρέσουμε.

Τι θα δείτε σε αυτό το video.

  1. Την δηλητηρίαση των πηγών και λιμνών του πλανήτη, με αλουμίνιο, βάριο, στρόντιο, τιτάνιο, όταν η τιμή συναγερμού είναι τα 1000μγ, και βρίσκονται στα 61000μγ σε μετρήσεις. 60000 φορές παραπάνω από το επιτρεπτό όριο!!!
  2. Την δηλητηρίαση του χώματος, αφού το pH από τα φυσικά πλαίσια του 5,5-6.6, έχει φτάσει στα 7-7,8 μολυσμένο από αλουμίνιο, τιτάνιο, στρόντιο, βάριο.
  3. Τα δάση που καίγονται και δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις τεράστιες αφύσικες πυρκαγιές. Οφείλετε στην κατακάθιση του αλουμινίου, ώστε με την πυρκαγιά να γίνεται σαν να πετάμε βενζίνη αντί για νερό, στο σβήσιμο της φωτιάς. Σκοπός η μελλοντική μας εξάρτιση από καθαρό αέρα, και θα το επιτύχουν μέσω μεγάλων τερατώδης μορφής τρούλων, που θα γίνουν αποικίες για να μπορείς να ζεις.
  4. Σκοπός της δηλητηρίασης του χώματος είναι ώστε καμιά καλλιέργεια να μην μπορεί να αποδώσει, έτσι θα εξαρτάσαι από τις πολυεθνικές, υποχρεώνοντας να φας τα μεταλλαγμένα προϊόντα τους. Θα δεις στο video, ότι οι μεταλλαγμένοι σπόροι που πλασάρουν οι πολυεθνικές, μετά από έλεγχο που έγινε σε εργαστήρια για την αντοχή τους στο όξινο έδαφος και στο αλουμίνιο, βγήκαν αποτελέσματα που επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις τους. Άντεξαν σε όλα.
  5. Θα δεις ότι οι ψηλές κορυφές των βουνών, είναι οι ποιο μολυσμένες από την πεδιάδα σε αλουμίνιο και στρόντιο. Πίνοντας νερό από πηγή σε ένα χιονισμένο τοπίο η μια ψιλή βουνοκορφή, καταπίνεις τον καρκίνο.
  6. Οι δερματοπάθειες έχουν έξαρση τα τελευταία χρόνια, και το ρίχνουμε σε αλλεργίες κλπ. Μελέτες έδειξαν ότι η κατακράτηση αλουμινίου από τα μαλλιά μας, εισχωρούν στον οργανισμό μας μεγάλες ποσότητες αλουμινίου με αποτέλεσμα αυτής της δερματικής εξέλιξης.
  7. Η ποσότητα σε αλουμίνιο σε κάθε ψεκασμό, ανέρχεται σε 10 με 20 εκατομμύρια τόνους.!!! Μόνο να το διαβάσεις ανατριχιάζεις. Σκεφτείτε τι κάνει στον οργανισμό μας, στο περιβάλλον που ζούμε, στα παιδιά μας στα εγγόνια μας

Συμπερασματικά θα διαπιστώσετε, ότι όλα ξεκινούν από την προστασία μας, για να προλάβουν την υπερθέρμανση, η τις αποτροπές μεγάλων καιρικών φαινομένων, αλλά στην ουσία, γίνονται για το μεγάλο κέρδος των πολυεθνικών που είναι η τροφική αλλά και η φαρμακευτική βιομηχανία. Το ειρωνικό είναι ότι όλα αυτά γίνονται με χρήματα φορολογούμενων, με λίγα λόγια ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ από την πλευρά των κυβερνήσεων.

Εδώ στην Ελλάδα δεν αναφέρονται εντατικοί ψεκασμοί αλλά έχουν ανακαλυφθεί στα όρια του κράτους μας  πιο εντατικά στα σύνορα με Βουλγαρία. Αν σκεφτείτε ότι τα υπολείμματα των ψεκασμών κάνουν να πέσουν στην γη τουλάχιστον 24 ώρες, σκεφτείτε που πάνε όταν έχουμε βοριάδες.  Καλό θα είναι οι νομοί και πόλεις που έχουν κτιστή η έχουν στην δικαιοδοσία τους λίμνες και μεγάλες γεωργικές εκτάσεις, όπως παράδειγμα η Σέρρες που έχουν την λίμνη Κερκίνη και τρέφονται με ψάρια, η την Καστοριά που είναι κτισμένη στην λίμνη της Καστοριάς, και τρέφεται και αυτή με ψάρια, να ενημερώσουν τους πολίτες τους, αν έχουν κάνει τις μετρήσεις αυτές για τα παραπάνω στοιχεία.

Απόσπασμα της ταινίας – excerpt of the film

full movie

The insider chemtrails KC-10 sprayer air to air

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: