ΠΡΟΣΟΧΗ : ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ


Η ρύση ο θεός αγαπά τον κλέφτη άλλα αγαπά και τον νοικοκύρη, δεν βγήκε τυχαία. Ένα ηλεκτρονικό γράμμα που έλαβα, με άφησε άφωνο. Προέρχεται από αναγνώστη του 60gr στο Βέλγιο και μάλιστα εργάζεται μέσα στην ευρωπαϊκή ένωση.
Το μήνυμα αναφέρει τα εξής.
«»Αγαπητό 60gr. Γνωρίζοντας ότι δεν είστε δημοσιογράφος, άλλα ένας ακόμα αγανακτισμένος Έλληνας που αγωνίζεται μόνος του να ενημερώσει τον κόσμο, και διαβάζοντας τις προσωπικές σας σκέψεις, στέλνω την ακόλουθη πληροφορία, διότι γνωρίζω πως θα την δημοσιεύσετε, και δεν θα χαθεί σε κανένα διαδικτυακό καλάθι απορριμμάτων. Σας ενημερώνω ότι η πίεση για να κυβερνήσουν ξανά τα δυο κόμματα, δεν είναι τυχαία. Ο σκοπός τους είναι να πιέσουν μετεκλογικά την κυβέρνηση συνεργασίας, να αλλάξουν το σύνταγμα, και να περάσουν μέσα μια τέτοια τροποποίηση ώστε να μπορεί αυτή η κυβέρνηση να είναι αιωνίως επάνω με πρόσχημα την κρίση. Στην ουσία με λίγα λόγια την κατάργηση των εκλογών. Δεν μπορώ να γράψω περισσότερα, άλλα σαν Έλληνας δεν μπορώ να μην ενημερώσω, και να ειδοποιήσω τους συμπατριώτες μου τι σκέπτονται να πραγματοποιήσουν μετεκλογικά.
Να ενημερώσετε τα άλλα κόμματα να είναι σε εγρήγορση, για τυχόν νοθευμένες εκλογές. Δεν είναι τυχαίες αυτές οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε και εμείς εδώ πέρα που ενώ έχουν τα δυο συγκυβερνώντας κόμματα την κατακραυγή του κόσμου, να τα δείχνουν στις πρώτες θέσεις στην πρόθεση ψήφου του κόσμου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»»

Όπως βλέπετε αγαπητοί συμπολίτες, η κατάσταση αρχίζει να γίνεται ανώνυμος εταιρία, ΠΑΣΟΚ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΕ – ΔΝΤ. Οι τύχες μας αρχίζουν να έχουν μηδενική αξία μπροστά στα συμφέροντα, προσωπικά και οικονομικά.
Οι επερχόμενες εκλογές είναι κρίσιμες.

N.T.

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: