Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.


Η έννοια «δημοκρατία»  όπως ερμηνεύεται από το σύνταγμα, μέχρι πριν της εκλογές τσαλακώθηκε κατ επανάληψη από τα δυο μνημονιακά κόμματα.  Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε εκλογές ώστε η επόμενη κυβέρνηση να είναι εκλεγμένη από τον λαό. Σήμερα για άλλη μια φορά αθετεί αυτήν έστω την θεσμική του υπόσχεση, και γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει αυτοδυναμία, αλλά και να πάρει περεταίρω ποσοστά από μια νέα εκλογή, φτύνει στην ουσία τους Έλληνες, αθετεί για άλλη μια φορά τον λόγο του, και προσπαθεί να γαντζωθεί στην εξουσία με κάθε τίμημα.

Το ΠΑΣΟΚ από την δικιά του πλευρά, ζει στον κόσμο του underground, αφού έτσι και αλλιώς δεν έχει να χάσει, παρά να κερδίσει κάτι από αυτήν την σκέψη.

Ξεσηκωθείτε.

Για άλλη μια φορά πάνε να μας φορτώσουν δικιά τους κυβέρνηση, χωρίς να την έχει εκλέξει ο λαός.

Η ρήση λέει «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού».

Θυμηθείτε τι γράψαμε εδώ στο 60gr για αλλαγή του συντάγματος και μόνιμη κυβέρνηση μέχρι την λήξη, του η των μνημονίων.

Αν δεν τους αρέσει να κυβερνήσει η αριστερά, τότε δεν σημαίνει ότι θα καταπατήσουμε την βούληση του κόσμου.

Το σωστό είναι να δώσουν την ευκαιρία να αποφανθεί ο λαός με τα τελευταία δεδομένα, και αν υπάρξει ξανά μια τέτοια κατάσταση, η ευθύνη πλέον θα είναι των ελλήνων ψηφοφόρων σε ότι θα προκύψει.

Όπως φτύνουν εμάς, που έχουμε το κύριο δικαίωμα να εκλέξουμε ποιοι θα μας κυβερνούν, προκειμένου να γαντζωθούν στις καρέκλες τους  φτύστε τους και αυτούς στις κάλπες.

Ο κύριος πυρήνας του κακού είναι ο ίδιος ο κύριος Σαμαράς. Το γνωρίζει και προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το έγραψα ξανά. Αν από την αρχή είχε καταθέσει την αρχηγία του κόμματος ο Σαμαράς, όταν μετά την μεγάλη κολοτούμπα, έβλεπε να κατρακυλούν τα ποσοστά, και ο νέος αρχηγός έκανε συσπείρωση των διωχθέντων πολιτικών στηριγμάτων του κόμματος θα είχε πάρει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πάνω από (50%) της εκατό.

Το κύριο πρόβλημα λοιπόν είναι ο ΣΑΜΑΡΑΣ και κανένας άλλος.

Οι πολιτικοί αναλυτές που έχετε θάρρος, βάλτε το στο τραπέζι και κουβεντιάστε το. Απλός αν επιβεβαιωθούμε για άλλη μια φορά, σκεφτείτε μας, να μας αναφέρετε.

Ν.Τ.

 

 

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: