Συντάξεις. Aποκατάσταση στα νομικά πλαίσια.


Το παράνομο επίδομα αλληλεγγύης και ο κατάπτυστος νόμος 4024 θα πρέπει να καταργηθούν μόνο και μόνο για την νομική αποκατάσταση των συντάξεων. Ιδικά ο αντεργατικός παράνομος νόμος που παραπέμπει σε ρατσισμό, διαχωρίζει τους συνταξιούχους σε ομάδες, λες και είμαστε ζώα, και πάμε με την ηλικία. Όταν κατά το σύνταγμα δικαιούσαι να πάρεις σύνταξη, αυτό διέπεται μέσα από συνταγματικούς νόμους που σου επιτρέπουν μετά από έλεγχο να συνταξιοδοτηθείς.

Πουθενά το σύνταγμα δεν αναφέρει ότι αν έχεις συμπληρώσει να συνταξιοδοτηθείς, θα σου παίρνουμε την μισή σύνταξη γιατί έχεις μικρότερη ηλικία.

Ο κατάπτυστος αυτός νόμος, καταργώντας το  σύνταγμα, ένταξε τους συνταξιούχους σε ομάδες. Τους «δακτυλοδεικτούμενους» των κάτω από τα 55, τους απαίσιους από 55 έως 60 και τους εύσπλαχνους άνω των 65.

Προσωπικά με 11.700 ένσημα έχω υποστεί κόψιμο στην σύνταξη μου διότι είμαι κάτω των 55 ετών στο ύψος μέχρι στιγμής των 1010€  (ευρώ). Αν δεν είναι κλοπή αυτό τι είναι, να χάνεις μόλις δυο χρόνια από την συνταξιοδότηση σου το 50% της σύνταξης;

Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός τότε τι είναι;

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πρέπει άμεσα να αρχίσουν να πιέζουν προς αυτήν την κατεύθυνση, ώστε να αποκατασταθούν οι συντάξεις στα νόμιμα πλαίσια.

Αναμένουμε τις κινήσεις της αντιπολίτευσης, ώστε να γίνουν πραγματικότητα αυτά που εξήγγειλαν προεκλογικά.

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: