Δεν νοείται ο νεοεισερχόμενος να παίρνει 583 ευρώ και άλλοι να πληρώνονται από 583 μεριές…


{ Πριν λίγες μέρες, ο κ. Βρούτσης είχε δηλώσει :»δεν νοείται ο νεοεισερχόμενος στην αγορά εργασίας να μισθοδοτείται με 583 ευρώ και ο συνταξιούχος να λαμβάνει 1.400 ευρώ ως κατώτατη σύνταξη..»}

Δεν κατάλαβα καλά.

Η ο κύριος Βρούτσης ήταν πιωμένος όταν τα έγραφε αυτά, η θέλει να περνά σαν ηλιθίους τους Έλληνες πολίτες, όταν κάνει σύγκριση με έναν εργαζόμενο που δουλεύει μια ημέρα με έναν που έχει δουλέψει 10.500 μέρες και παραπάνω.

Αυτού του είδους οι διαστρεβλώσεις της άποψης στο σκεπτικό του ανθρώπου, είναι η νέα τεχνική που προέρχεται από την δυτική μεριά, όπως με τις κλιματικές αλλαγές, που για να επιτύχουν τα δικά τους συμφέροντα, ρίχνουν ενοχές στον άνθρωπο, τον καθημερινό άνθρωπο, και αποφεύγουν τις βαριές βιομηχανίες, τους αεροψεκασμούς και όλα αυτά που ουσιαστικά καταστρέφουν την άμυνα της ατμόσφαιρας.

Θα πρέπει να πιεστεί να ανακαλέσει αυτήν την άποψη, διότι δεν στέκει λογικά και ο σκοπός εκτόξευσης την κατατάσσει στην λάσπη, για να επιτύχουν τις παραπέρα μυώσεις συντάξεων, που πλέον έχουν ξεπεράσει και αυτό του ποινικού δικαίου, αφού είναι πλέον κλοπή του ιδιωτικού χρήματος από το κράτος.

 
Γιάννης κερνάει…Γιάννης πίνει..αλλά εμείς πληρώνουμε… 
 
Πριν λίγες μέρες, ο κ. Βρούτσης είχε δηλώσει :»δεν νοείται ο νεοεισερχόμενος στην αγορά εργασίας να μισθοδοτείται με 583 ευρώ και ο συνταξιούχος να λαμβάνει 1.400 ευρώ ως κατώτατη σύνταξη..»
 
Επίσης ο κ. Βρούτσης γυρεύει πίσω, αναδρομικά υπό μορφή εισφορών  χρήματα, όσων πήραν ενδεχομένως παραπάνω εφάπαξ… 
 
Για να ρίξουμε όμως μια ματιά στο βιογραφικό του κ. Βρούτση… 
 
Ο κ. Ιωάννης Βρούτσης σύμφωνα με το βιογραφικό του ήταν Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε. από το 2004-2007.
Τι είναι η  Ε.Ε.Τ.Α.Α. θα μου πείτε…
 
Η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) ιδρύθηκε το 1985 λειτουργεί με τη μορφή της ανώνυμης εταιρίας, και διέπεται από τις διατάξεις του Ν. 2190/20 και του ιδρυτικού της νόμου. Διοικείται από ενδεκαμελές αιρετό Διοικητικό Συμβούλιο και έχει μετόχους: φορείς της Αυτοδιοίκησης, το Ελληνικό Δημόσιο και φορείς του Κοινωνικού τομέα.
 
Το μετοχικό κεφάλαιο της Ε.Ε.Τ.Α.Α., βάσει του Ιδρυτικού της Νόμου, έχει κατά κατηγορία την εξής διάρθρωση:
 
Α. Φορείς της Αυτοδιοίκησης 55%
Β. Το Ελληνικό Δημόσιο 34%
Γ. Φορείς του κοινωνικού τομέα 11% 
 
Θα ρωτήσετε τώρα και τι μας νοιάζει εμάς..γιατί μας τα λες αυτά…
 
Δείτε γιατί. 
 

Στην Ε.Ε.Τ.Α.Α, όπως προαναφέραμε ήταν πρόεδρος ο κ. Βρούτσης…φυσικά επ αμοιβή…

 
Κατά σύμπτωση στην ίδια εταιρεία (Ε.Ε.Τ.Α.Α) δούλευε και η σύζυγός του Θεοδώρα Βαγενά (δικηγόρος) στην νομική υπηρεσία…
 
Θα μου πείτε την γυναίκα του έβαλε στην Ε.Ε.Τ.Α.Α …όχι όλο το σόι…
 
Μάλιστα σε μια ομιλία του τότε προέδρου κ. Βρούτση η σύζυγος του, προήδρευσε και σε μια συνεδρία….
 
Διαβάστε τώρα τι γινόταν και τι γίνεται σε αυτή την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Ανάπτυξης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.), πάντα σύμφωνα με το aftodioikisi.gr
 
«GOLDEN BOYS ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ»
 
Την ώρα που οι δημόσιοι (και οι δημοτικοί) υπάλληλοι,  ακόμη και οι ίδιοι οι αιρετοί (δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι κλπ), έχουν χάσει έως και το 50% των αποδοχών τους,  σε μία εταιρεία που υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε για την Ανάπτυξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Ανάπτυξης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.), το μόνο που «αναπτύσσεται» είναι οι μισθοί κάποιων ανώτερων στελεχών της.
 
Αποτέλεσμα, σε μία περίοδο που ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ζητά από τους Έλληνες να σφίξουν όλο και περισσότερο το ζωνάρι τους, ενώ η Βουλή ψηφίζει σήμερα νέες μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, ένας εκ των στενότερων συνεργατών του, ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Γιαννίτσης, να εμφανίζεται να «καλύπτει» τη σημερινή διοίκηση εταιρείας του υπουργείου του και τα «golden boys» που αυτή δημιούργησε και συντηρεί.
 
Μισθοί μέχρι και 8500 ευρώ!!!
 
Χαρακτηριστικό της διασπάθισης του δημόσιου χρήματος από τη συγκεκριμένη εταιρεία είναι ότι, σύμφωνα με τη μισθολογική κατάσταση που έχει στα χέρια της η aftodioikisi.gr, από τα περίπου 150 άτομα-υπαλλήλους της (κανένας πάντως δε βγαίνει σε… εργασιακή εφεδρεία), περίπου τα 60 λαμβάνουν αποδοχές (βασικές και λοιπές) πάνω από 3.000 ευρώ το μήνα. 
Φτώχεια και των γονέων…φτώχεια καταραμένη…
 
Γιάννης κερνάει..Γιάννης πίνει..
 
Αλήθεια ο κ. Βρούτσης συνεχίζει να είναι εφοριακός…ή παραιτήθηκε;;
 
Τα συμπεράσματα για τον υπουργό που «θέλει να τ αλλάξει όλα» δικά σας…
 
Ας αλλάξει πρώτα τον εαυτό του λέω εγώ και μετά να ασχοληθεί με εμάς…
 
Ήταν μόνο όμως στην εφορία και μόνο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Α.Ε ο κ. Βρούτσης;;
 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: