Μπορείτε να απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα;


1. αληθεύει ότι το κράτος και συγκεκριμένα το υπουργείο προστασίας του πολίτη δίνει ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΝΑ ΝΟΜΟ 125.000€ για τα ξενοδοχεία των αστυνομικών που παίρνουν απόσπαση για την φύλαξη των λαθρομεταναστών στην περιοχή της Θράκης;

2. αληθεύει ότι έχετε σταματήσει να προμηθεύεστε καύσιμα για την αστυνομία από τον στρατό με 0,40€ το λίτρο, δηλαδή 4000€ οι 10 τόνοι και κόβετε κονδύλια της τάξεως των 25000€ για τους 10 τόνους προμηθευόμενοι από το εμπόριο;

3. αληθεύει ότι δεν δίνουν από το υπουργείο χρήματα για επισκευές των οχημάτων, ακόμα και των κρατητηρίων, με αποτέλεσμα από την μια να μην  μπορεί να κάνει σωστά το έργο της η αστυνομία, από την άλλη να στοιβάζουν κρατούμενους σε κελιά των 9 ατόμων, καμιά 30αρια;

Όλα αυτά βέβαια στην επαρχία. Σκοπός ένας. Αρχικά με την απόσπαση από 30 έως και 70 αστυνομικών για τρις μήνες, σας έβαλαν στην παγίδα που σας έστησαν και δεν την είδατε. Η παγίδα έγκειται ότι θα επικαλεστεί το υπουργείο, ότι με μείον 70 άτομα το τμήμα η η περιφέρεια δούλευε μια χαρά και δεν είχαν πρόβλημα. Οπότε τους παίρνουμε από εκεί. Επόμενο βήμα η συρρίκνωση η ακόμα χειρότερα το κλείσιμο τμημάτων, περιορίζοντας χρόνο με τον χρόνο την δύναμη της αστυνομίας, με πρόφαση τα λειτουργικά έξοδα.

Τότε θα εμφανιστή ως εκ θαύματος η ιδέα της ιδιωτικής αστυνομίας, η της ευρωπαϊκής αστυνομίας. Την συνέχεια την γνωρίζετε.

Υπάρχουν και πολλά άλλα, τα οποία τα αφήνουμε στην δικαιοδοσία των δημοσιογράφων να κάνουν το ρεπορτάζ τους.

Εμείς απλός θα αναφέρουμε, και θα επισημάνουμε τα εξής.

Αναφερόμενοι στους αστυνομικούς της ομάδας καταστολής με την συντομογραφία ΜΑΤ.

Αφήστε τους παλικαρισμούς και ενωθείτε με τον λαό, γιατί σας ετοιμάζουν για εργαζόμενους των 300€ σε εταιρίες security.

Τον κόσμο τον θέλετε μαζί σας, και όχι απέναντι σας, γιατί όταν θα φτάσει η ώρα να ζητήσετε συμπαράσταση θα σας γυρίσουν την πλάτη.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα τμήματα έχουμε να σας πούμε το εξής, και μην γελάσετε γιατί και εμείς στην ολυμπιακή έτσι γελάσαμε και μετά κλάψαμε πικρά με μαύρο δάκρυ.

Η τρόικα, και η έξω και η μέσα προσπαθεί να συρρικνώσει την αστυνομία στις τρις μεγάλες πόλεις, και σε όλες τις άλλες θα αναθέσουν την φύλαξη σε ιδιωτικές εταιρίες.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η απαξίωση της οργάνωσης, και της υποστήριξης του σώματος, ιδικά στην επαρχεία, «κόβοντας τα πόδια της» σιγά σιγά μέχρι να καταρρεύσει «τεχνικά» και να βρουν πάτημα για την συνέχεια του σχεδίου τους.

Είναι η μοναδική σας ευκαιρία να ενωθείτε για μια φορά με τον λαό, και να βρείτε το δίκιο σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: