Ενημερωτικό των φίλων της σελίδας 60gr


Ενημερωτικό των φίλων της σελίδας.

Εδώ και ένα διάστημα θα έχετε διαπιστώσει ότι απέχουμε από την συχνή έως και καθημερινή ενημέρωση.

Ο λόγος είναι ότι νιώθουμε μια απογοήτευση από  την συμμετοχή του κόσμου και την αποδοχή του blog από αυτό.

 

Δυστυχώς ο έλληνας είναι ένας απέραντος άπιστος Θωμάς, και μόνο της επωνυμίας.

Πράγματι εμείς ήμασταν απλοί πολίτες, μόνο που μεταφέραμε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ παλμό του πεζοδρομίου αφού ακούγαμε τον καθένα από εσάς.

Η μεγάλη απογοήτευση ήρθε μετά το τελευταίο άρθρο μας, που αφορούσε την επίκαιρη ΕΛ.ΑΣ.

Περιμέναμε να έχει ανταπόκριση το άρθρο, αφού αναμέναμε μετά από πληροφορίες ότι διατρέχουν κίνδυνο της εργασίας τους οι ίδιοι που υπηρετούν την ΕΛ.ΑΣ. την κατασπατάληση χρημάτων, ότι δεν τους αφήνουν να κάνουν την δουλειά τους αφού δεν τους υποστηρίζουν με χρηματοδότηση ώστε να είναι σε άριστη λειτουργία τα μέσα που έχουν, και αντί αυτής της ανταπόκρισης , μπήκαν στον κόπο να το δουν μόνο 20 άτομα.

Τι να το κάνουμε λοιπόν αν δεν μας εμπιστεύεστε; Ακόμα και το κίνημα που υποστηρίξαμε ότι θα κάνει κάτι για το σύνολο, το μόνο που προσπαθεί τώρα να σώσει είναι η θέση στις δημοσκοπήσεις.

Αλήθεια δεν βλέπει ο κύριος Καμμένος ότι όλο αυτό το θέατρο με την χρυσή αυγή είναι σκηνοθετημένο από τον κύριο Σαμαρά, με συνεργασία Μηχαλολιάκου, για να τρομοκρατήσουν τους ετέρους της Ε.Ε. ; Σκοπός είναι να καταφέρει να τους πείσει, ότι αν δεν μας κάνετε αυτά που θέλουμε, τότε θα ανεβούν οι Ναζιστές στην εξουσία. Η χρυσή αυγή σαν αντάλλαγμα θα διασφαλίσει την παραμονή της στην βουλή.  Και οι ΑΝ.ΕΛ. δεν το γνωρίζου; Μήπως για άλλη μια φορά θα φανούν οι «κακοί της ιστορίας»; Δεν αντιλαμβάνεται ο κύριος Καμμένος ότι πέφτει σε κατ επανάληψη λασπολογία (από πού άραγε), θύμα, ώστε φτάνοντας στις εκλογές να έχει ξεθωριάσει το κίνημα; Τι κάνει για όλα αυτά, η δεν τα έχουν αντιληφτεί;  Μήπως και αυτό το κίνημα παίζει ρόλο στο θέατρο του παραλόγου, και έχει μέσα και θύματα που πίστεψαν σε αυτό; Μάλλον είναι κουτοπόνηροι ώστε να θέλουν να μας παραπλανήσουν.

Εμείς είχαμε δηλώσει από την αρχή, ότι είμαστε με το καλό της πατρίδας μας, και με κανένα κόμμα, κίνημα, αλλά με τους Έλληνες.

Οι Έλληνες όμως, μας απογοήτευσαν, η τουλάχιστον έτσι αισθανόμαστε.

Έτσι αποφασίσαμε να κρατήσουμε την σελίδα μόνο για πολύ επίκαιρες ανακοινώσεις, που εμείς θα νιώθουμε ότι πρέπει να ανεβάσουμε.

Ευχαριστούμε αυτούς που μας πίστεψαν, δεν ευχαριστούμε αυτούς που μας «σνομπάρισαν», γιατί είναι το πετραδάκι της κακιάς νοοτροπίας που έχει φέρει την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα.

Σας ευχαριστούμε, και μένουμε άγρυπνοι.    60gr team

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: