Το Ελληνικό κανάλι που λείπει από την ελληνική τηλεόραση.


Με λίπη μου διαπιστώνω ότι από την ημέρα που ανέλαβε ο καινούργιος γενικός διευθυντής της ΕΡΤ, απαξιώνεται η ενημέρωση από την κρατική τηλεόραση μέρα με την ημέρα, μια δημόσια επιχείρηση που εντάσσεται στα ΜΜΕ, πληρώνεται από τον έλληνα φορολογούμενο, αλλά η ενημέρωση του είναι κομματική.

Απουσία δε των ιδιωτικών αμερόληπτων καναλιών, (ατομικά συμφέροντα καναλαρχών), θα έπρεπε με νομοθετική ρύθμιση, αν τελικός θέλουν να κρατήσουν την ΕΡΤ δημόσια, να δημιουργηθεί μια επιτροπή από όλα τα κόμματα που αντιπροσωπεύουν την βουλή, ισότιμα μέλη, και σε συνεδρίαση να επιλέγουν ΜΟΝΟ με την σύμφωνη γνώμη όλων, όχι με πλειοψηφία, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Καλός η κακός αυτήν την στιγμή, κανένα ιδιωτικό κανάλι δεν μπορεί να πείσει κανέναν Έλληνα πολίτη, για αμερόληπτες ενημερώσεις.

Μας λείπει ένα ειδησεογραφικό αμερόληπτο κανάλι 24ωρης μορφής, που θα μας δίνει τουλάχιστον πληροφορίες χωρίς κρατικές παρεμβάσεις, χωρίς λογοκρισίες με φτηνές δικαιολογίες. Όποιος το καταφέρει αυτό πιστεύω ότι θα ξεχωρίσει στα ΜΜΕ, και θα συμπληρώσει αυτό το ενημερωτικό κενό που λείπει τώρα .

N.T.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: