Η νέα τάξη των πραγμάτων, επέτυχε τον σκοπό του;


Ζούμε σε ένα τεχνικά υποβαλλόμενο συνειδητό που μοιάζει με τον ύπνο.

Οι μη προνομιούχοι και οι φτωχοί, αυξάνονται μέρα με την ημέρα. Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν υπάρχουν πια και οι παγκόσμιες έδρες έλεγχου της εξουσιάζει ο πλούτος.

Αυτοί δημιούργησαν την τυραννική κοινωνία και εμείς έχουμε γίνει οι ακούσιοι συνεργάτες τους.

Με απώτερο σκοπό να κυβερνήσουν, δεν διστάζουν να διαβρώσουν συνειδήσεις, ακόμα και αυτών που αποδίδουν την δικαιοσύνη, και το σύστημα μαζί.

Μας έχουν αποκοίμιση, μας έκαναν αδιάφορους στον εαυτό μας, στο μέλλον των παιδιών μας, απέναντι στους άλλους, στην ίδια μας την οικογένεια. Μας έκαναν να σκεπτόμαστε υποσυνείδητα μόνο το δικό μας κέρδος, και σε λίγο το ατομικό μας κέρδος, κάνοντας μας να διαλύσουμε αυτό που σαν έθνος έχουμε σαν πιο ιερό. Την οικογένεια.

Μας κρατούν κοιμισμένους, εγωιστές, ναρκωμένους, προκειμένου να επιτύχουν τον σκοπό τους.

Αναρωτηθήκατε μήπως είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, ώστε να γίνουν οι παγκόσμιοι ηγέτες και εξουσιαστές του πλούτου;

Ο κόσμος από αγανάκτηση στρέφεται από αντίδραση σε πολιτικά καθεστώτα που στο παρελθόν τα πολέμησαν και χάθηκαν ζωές.

Αναρωτηθήκατε γιατί;

Αναρωτηθήκατε ότι ο λαός πιστεύει ότι οι κυβερνόντες είναι ποιο φασίστες ακόμα και από την ιδεολογία του φασισμού;

Το λόμπι του πλούτου, γνωρίζοντας την κατάσταση, για να κρύψουν την δικια τους φασιστικού τύπου ενέργειες τους, μαζεύονται και εξασκούν δυνάμεις μέσο του υποσυνείδητου σε κάθε άνθρωπο στον πλανήτη, προτρέποντας τον να υπακούει σε αυτά που του λένε. Του περνούν το μήνυμα ότι είναι το σωστό, της υποταγής, της αφωνίας.

Στην Ελλάδα, τα εξουσιαστικά παρακλάδια, για να καλύψουν και να αντιστρέψουν την δυσαρέσκεια του κόσμου, επιστρατεύουν αυλικούς οσφιοκάμτες, και τους βάζουν να κάνουν την βρώμικη δουλειά για το σύστημα.

Το πιο προσοδοφόρο μέσον είναι τα ΜΜΕ.  Όσα δεν υπάκουσαν εξαφανιστήκαν (ALTER)

Ένα από αυτά τα δουλικά το γνωρίζετε αφού πρωί μεσημέρι και βραδύ θα το βρείτε σε κάποιο παράθυρο. Και αναφέρομαι σε βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Τους στρατεύουν να ασκήσουν πλύση εγκεφάλου μέσο της καταδίκης του φασισμού και του κομουνισμού, της τρομοκρατίας, και της καταστροφής, κρύβοντας στην ουσία τον δικό τους χειρότερο φασιστικό τύπο εξουσίας, αφού όλα αυτά που καταδεικνύουν τα έχουν προκαλέσει αυτοί οι ίδιοι.

Άλλωστε αυτοί που είναι στρατευμένοι από το σύστημα αναγνωρίζονται, γιατί πλουτίζουν αφύσικα, χρίζουν αποδοχής από το σύστημα, παίρνουν εξουσιαστικές έδρες ενώ δεν έχουν ασκήσει στην ζωή τους ένα επάγγελμα.

Με λίγα λόγια οι υπόδουλοι του παγκόσμιου συστήματος κάνουν τα πάντα για τον πλουτισμό τους.

Η παγκοσμιοποίηση δεν είναι τίποτε άλλο από τον έλεγχο της ανθρώπινης διαβίωσης.

Πιστεύετε ότι είναι τυχαία η αύξηση της θερμοκρασίας;

Πιστεύετε ότι είναι τυχαία όλα αυτά τα τρελά φαινόμενα που διαδραματίζονται τα τρία τελευταία χρόνια;

Ακόμα και η μείωση της τροφής, του νερού, οι ραγδαίες εξάρσεις επιδημιών, όλα συμβάλουν στον στόχο τους.

Τον έλεγχο των ανθρώπων.

Ένας από αυτά τα λόμπι είναι οι φαρμακοβιομηχανίες.

Ο ραγδαίος πλουτισμός τους τα τελευταία χρόνια καταδεικνύει τα λεγόμενα.

Μπροστά στον πλούτο δεν θα διστάσουν σε λίγο καιρό να ελέγχουν και τον αέρα που αναπνέουμε.

Οι αεροψεκασμοί ήταν το πρώτο βήμα. Είναι σαν την σπορά και τον θερισμό. Τα τελευταία χρόνια έσπερναν τον καρκίνο, τον πνευματικό έλεγχο, τα πειράματα στο νου του ανθρώπου, και τώρα έχει φτάσει ο καιρός του θερισμού.

Φαρμακοβιομηχανίες σε κάνουν να εξαρτάσαι από αυτές λόγο ασθενειών, άβουλα ανθρώπινα ζόμπι να περπατούν στους δρόμους χωρίς διαμαρτυρία για τον εξευτελισμό που τους κάνουν, και οι εναπομείναντες συνειδητοί  να αναρωτιούνται τι συμβαίνει.

Το λόμπι του πλούτου τώρα έχει αρχίσει να βλέπει τους «κόπους του» να πραγματοποιούνται. Το επόμενο σχέδιο τους είναι ακόμα και ο έλεγχος της διαμονής, της τροφής, του νερού, του χρήματος, της εργατικής δυναστείας.

Με τις στερήσεις αυτές ο σκοπός τους είναι να σε υποτάξουν. Να εξαρτάσαι από αυτούς σε όλες τις φάσεις της ζωής σου.

Θα εξαρτάται η ζωή σου από αυτούς.

Εδώ στην Ελλάδα απορούμε γιατί ο κόσμος για παράδειγμα δεν κατεβαίνει σε διαδηλώσεις. Δεν διαμαρτύρεται για τα δεινά που των σπρώχνουν.

Η απάντηση είναι στα ΜΜΕ.

Το εργαλείο του έλεγχου του υποσυνείδητου.

Μόνο μέσω από αυτά μπορεί να γίνει ο έλεγχος.

Υποδουλώνει λοιπόν το λόμπι, τους καναλάρχες, με τον πλουτισμό τους, και σαν αντάλλαγμα θέλουν να μεταδίδουν αυτά που θα τους λένε.

Εδώ λοιπόν έρχεται ο κάθε απεσταλμένος άβουλος κύριος της φασιστοειδούς κυβέρνησης, και προσπαθεί να κάνει προπαγάνδα μέσο του υποσυνείδητου στους Έλληνες. Πως;

Τους λένε τι πρέπει να κάνουν. Ο πρώτος έλεγχος γίνεται με το «πρέπει». Για προσέξτε στα δελτία, πόσες φορές θα ακούσετε την λέξη «πρέπει».

Πρέπει να πάρουμε τα μέτρα, πρέπει να ψηφίσουμε, πρέπει να μένουμε σπίτια μας γιατί αν δεν μένουμε θα πεινάσουμε, θα φτωχύνουμε. Η ετέρα λέξη «δεν πρέπει».

Δεν πρέπει να ακούμε τους φασίστες. Και το λένε αυτοί που είναι πιο φασίστες από την ιδεολογία.

Δεν πρέπει να μην ψηφίσουν γιατί θα πτωχεύσουμε. Δεν πρέπει να σπείρουμε γιατί θα έχουμε πολύ σοδειά. Το έχουν πει και αυτό. Ο σκοπός όμως είναι άλλος. Εγώ θα σου πω πόσο θα παράγεις, πόσο θα φας, τι θα φας. Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που τους εντάσσω στο ίδιο λόμπι, θα ακούσετε για το μεταναστευτικό. Δεν πρέπει να πειράζουμε τους μετανάστες. Πρέπει να ζούμε μαζί τους.

Ο σκοπός; Μα πως θα δημιουργήσουν την συνθήκη αυτή που θα ελέγχουν το χρήμα; Πως θα σε φτωχύνουν ώστε να γίνεις εξαρτώμενος; Πως θα επιτύχουν όλα τα παραπάνω, αν δεν έχουν την αιτία; Νομιμοποιούν τους μετανάστες αυξάνεται η χαμηλού κόστους εργασία, αναγκάζεται ο Έλληνας εργαζόμενος να το αποδεκτή λόγο ανταγωνισμού. Δεν λένε όμως και το παρακάτω οι κύριοι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ο μετανάστης όταν κάνει ένα κομπόδεμα θα φύγει από εδώ και θα πάει στην χώρα του άρχοντας. Ο Έλληνας όμως θα έχει γίνει υποχείριο του συστήματος του λόμπι του πλούτου. Δεν έχει μαλακτικότητα διαφυγής. Και όμως δεν αντιδρά.

Πλήρης έλεγχος του νου.

Δυστυχώς για τα παιδιά μας, ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έχει αρχίσει. Είμαστε οι γενιές που θα τον ζήσουμε.

Η μήπως έχουμε αρχίσει να τον ζούμε;

Αδυναμία αγοράς. Επανερχόμαστε στην φωτιά για ζέσταμα. Επανερχόμαστε στην φτώχεια που μαζεύουν τροφή από τα σκουπίδια. Οι άστεγοι θα γίνουν ολόκληρη κοινωνία σε λίγο. Μαγείρεμα με τα γκαζάκια. Το ρεύμα θα είναι σε λίγο μόνο για την πλουτοκρατούμενη κοινωνία του λόμπι.

Κι όμως δεν διαμαρτύρεται κανείς, που γυρίζουμε πολλά χρόνια πίσω. Κανείς δεν ζητά τον λόγο αυτής της εξέλιξης. Κανείς δεν νοιάζεται που τον κατακλέβει το ίδιο του το κράτος.

Έχει απορήσει κανείς, ενώ οδύρονται για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, πως την άλλη ώρα, δημιουργεί η ίδια ευρωπαϊκή ένωση κράτη τριτοκοσμικά μέσα στους κόλπους της;

Η δικιά μου απάντηση, αλλά και εξήγηση με την φτωχή μου σκέψη είναι η εξής.

Το παγκόσμιο λόμπι του πλούτου, έπρεπε να αποδυναμώσει τον «δράκο» που φυλά την «σπηλιά με τον χρυσό».

Οι Έλληνες παγκοσμίως είναι οι ποιο έξυπνοι άνθρωποι, και είναι αποδεκτό από επιστημονικής άποψης. Ακόμα γνωρίζουν ότι το DNA του Έλληνα είναι διαφορετικό από των άλλων λαών.

Τι θέλουν να κάνουν; Να υποδουλώσουν μέσω πειραμάτων αυτόν τον «δράκο». Και τον υποδούλωσαν. Τώρα γνωρίζουν ότι αφού έχουν γονατίσει αυτόν τον λαό, επέτυχε το πείραμα.

Επέτυχαν να μας εξουσιάζουν, να μας αλλάξουν τα ήθη και τα έθιμα, να μας αλλάξουν την γλώσσα μας, να χειραγωγήσουν την θρησκεία μας, να αλλοιώσουν το DNA μας, να μας αλλάξουν την διατροφή μας, να μας αλλάξουν την κουλτούρα μας, να μας αλλάξουν τα παιδιά μας, την μελλοντική γενιά. Ένας λόγος ακόμα που θέλουν τους μετανάστες.

Όλα αυτά τα κατάφεραν και τώρα ικανοποιημένοι βλέπουν τους «κόπους τους» να αποδίδουν. Τα επόμενα 5 χρόνια, αν υπάρχουμε, θα αναδείξουν την δύναμη της φυλής μας.

Όλα εξαρτώνται πλέον από την νέα γενιά. Αν δεν κάνει έπαρση και να πάρει τα ινία, τότε είναι καταδικασμένο το έθνος των Ελλήνων.

Ο θεός, ας μας συγχωρέσει για τα λάθη μας, την αφέλεια μας, την ολιγωρία μας, που κατέστρεψε την πηγή του πνεύματος και της δημοκρατίας. Την Ελλάδα, και ας αναρωτηθούμε. Η νέα τάξη των πραγμάτων, επέτυχε τον σκοπό του;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: