ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ.


Μετά από μια μικρή αναμονή στο παρασκήνιο ώστε να διαβάσουμε και να ακούσουμε εκατέρωθεν απόψεις, των υπαρχόντων και πρώην ΑΝ.ΕΛ. συμπέρανα ότι το όλο σκηνικό ήταν μια καλοστημένη παγίδα εξόντωσης του Πάνου Καμμένου από την πολιτική σκηνή. Εκεί που δεν τους έκατσε το γλυκό, ήταν ότι μέσα στο κίνημα εκλέχτηκαν και βουλευτές που δεν ήταν στον πολιτικό στίβο προηγουμένως, διότι είναι αυτοί που στηρίζουν και κρατούν το κίνημα ζωντανό.

Ο στόχος ήταν να εισχωρήσουν μέσα στους ΑΝ.ΕΛ. να ξεγελάσουν τον Καμμένο, να μάθουν τα σχέδια του, να απολογούνται στον «αφέντη» ώστε να μην κάνει την «στραβή», και την δεδομένη στιγμή να του πάρουν την καρέκλα από τα πόδια ώστε να φάει μια ωραιότατη κατρακύλα και να βρεθεί στο περιθώριο μόνος και στιγματισμένος από την πολιτική σκηνή.

Το έργο το έχουμε ξαναδεί .

Η ουσία είναι μια όμως. Αναδεικνύεται με τον χειρότερο τρόπο το σκάρτο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας, που εξακολουθεί να υποβόσκει, και αναδεικνύει ότι οι πολιτικοί μας πρώτα σκέπτονται με την τσέπη και μετά με την ψυχή. Εθνοπατέρες χωρίς φιλότιμο, είναι σαν πτώματα που δεν διαβάστηκαν ποτέ και σαπίζουν στην επιφάνεια.

Η χαρά τους θα είναι προσωρινή. Ας το χαρούν όσο μπορούν.

Εμείς θα πούμε ότι υπάρχουν κι άλλοι που δεν έχουν απογαλακτιστεί. Ακόμα και ο Μελάς που πρόσφατα γράψαμε για την πάρτη του. Ας ξεδιαλύνει τα πράγματα τώρα ο Καμμένος αν θέλει να στηρίξει και να κρατήσει το κίνημα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: