Τι συμβαίνει ουσιαστικά στους Ανεξάρτητους Έλληνες;


Σήμερα μετά από μια ακόμα παραίτηση μιας πολύ καλής μου φίλης από τους ΑΝ.ΕΛ. που είχε βάλει υποψηφιότητα και αγωνίστηκε για το κίνημα, αλλά δεν εκλέχτηκε, με παραξένεψε και με έκανε να πιστέψω πλέον, ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Μίλησα μαζί της, και μου εξέφρασε την λύπη για την συμπεριφορά των στελεχών, όπου είχαν παραγκωνίσει όλους τους άλλους μι εκλεγμένους, αλλά και μη επαγγελματίες βουλευτές και τους είχαν αποθέσει στα «άχρηστα». Λογικά όπως μου ανέφερε δεν ήταν τώρα που έφυγε, αλλά ουσιαστικά την είχαν ξεγράψει προ πολλού αφού δεν τους έδιναν σημασία και τους είχαν στο περιθώριο και ανενεργούς. Δεν ήταν η μόνη με αυτήν την συμπεριφορά του κινήματος, αλλά και πολλοί άλλοι συνυποψήφιοι  όπου με το που ξεκίνησε αυτή η καταιγίδα αποχωρήσεων, ακολούθησαν και τα «παραπαίδια»  όπως μας είχαν καταντήσει, από αγανάκτηση.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, πόσο καλά έχει κάνει το κουμάντο του ο κύριος Καμμένος στα του οίκου του;

Είχε γνώση αυτήν την περιθωριοποίησης των στελεχών που δεν ήταν «επαγγελματίες βουλευτές» αλλά αγωνιστές για το καλύτερο;

Θα βγάλει ανακοίνωση να δικαιολογήσει αυτές τις μαζικές αποχωρίσεις στελεχών και από τι έχει προέρθει αυτή η μαζικότητα;

Το όλο ζήτημα από την εικόνα της συζήτησης δείχνει την εκκόλαψη φατριών.

Το είχε πάρει χαμπάρι ο πρόεδρος η πλανάτε οικτρά;

Μέσα από εδώ τα είχαμε επισημάνει ξανά, αλλά τότε εισπράξαμε βωμολοχίες, και προτροπές για να αλλάξουμε κόμμα. Μόνο που αυτό το κίνημα αυτοδιαλύεται  λόγο σήψης.

Αυτό το κίνημα δεν το έφτιαξε κάποιος εργολάβος οικονομικών συμφερόντων. Είναι του ανεξάρτητου Ελληνα, που υπέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη  και σε αυτόν πρέπει να μείνει.

Το καλύτερο που έχει να κάνει πριν διαλυθεί τελείως από αλυσιδωτές αγανακτισμένες παραιτήσεις, να κάνει ανασυγκρότηση και μερισμό στις δουλειές σε ΟΛΟΥΣ τους συνυποψήφιους των εκλογών που πέρασαν.  Δεν είναι αργά για νέα συσπείρωση.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: