Στο χακί η Ελλάδα;


Μετά από την δεύτερη σε κοντινό χρονικό διάστημα εντός μνημονίου εργατική επίταξη, ένα πράγμα έρχεται στο νου μας τουλάχιστον σε εμάς που ζήσαμε χρόνια χούντας.

«ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ».

Θα πρότεινα στα συνδικαλιστικά όργανα των σωματείων που απαρτίζουν τους εμπλεκόμενους οργανισμούς, να σκεφτούν και να ενεργήσουν με το παρακάτω σκεπτικό.

1. προσφυγή στον οργανισμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων για καταπάτηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας από την ελληνική κυβέρνηση.

2. διάβημα και κάλεσμα αντιπροσώπων από το ευρωπαϊκό δικαστήριο για επιτήρηση και γνωμοδότηση των εργασιακών καταπατήσεων εν σχέση με την νομολογία των ευρωπαϊκών χωρών.

3. έφεση κατά της απόφασης επίταξης, στα αρμόδια δικαστήρια για καταχρηστικό σκεπτικό εκ μέρους των κυβερνόντων.

4. οι νομικοί των συνδικάτων όπως και η ΓΣΕΕ, να ασκήσουν «αμφισβήτηση κατά του εισαγγελέα»  που με πρωτοβουλία του άσκησε καταχρηστικό δικαίωμα δυσφήμισης κλάδου εργαζομένων στρέφοντας τον υπόλοιπο ελληνικό λαό σε εις βάρος των εργαζομένων με κίνδυνο την εξέγερση  βασιζόμενος μόνο σε εξαγγελίες αβάσιμες από την κυβέρνηση, και αγνοώντας προκλητικά το σκεπτικό των εργαζομένων.

Όλα τα παραπάνω ανακοινώστε τα σε μια συνέντευξη τύπου.

Ευτυχώς η δημοκρατία είναι ακόμα ισχυρή στην Ελλάδα, όσο και η τωρινή χούντα να προσπαθεί να την καταπατήσει από κάθε πλευρά και με κάθε άποψη, η έκφραση.

Τέλος θα σας παρακινούσα να μην διστάζετε να ασκείτε μηνύσεις κατά υπουργών. Όσο γεμίζει ο φάκελος τους τόσο επιρρεπείς γίνονται από την δικαιοσύνη.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: