Η Νέα Δημοκρατία ζηλεύει την Χρυσή Αυγή;


Διαβάζοντας σήμερα την ανάρτηση του Παπαδημούλη στο twitter  «Η ΝΔ πάει όλο και πιο δεξιά», και συγκρινόμενη με την άνοδο των ποσοστών της στις δημοσκοπήσεις, δεν μου αφήνουν περιθώριο να σκεφτώ ότι οι μέθοδοι «ακροδεξιών, στοιχείων» όπως τα αποκαλούν, έχουν πέραση στην κοινωνία και ανεβάζουν ποσοστά στο κόμμα που το οικειοποιεί.

Σκέφτηκαν λοιπόν εκεί προς Συγγρού, να υιοθετήσουν ένα τέτοιο «κομματικό πρόσωπο», αφού έβλεπαν ότι δε μπα να έριχναν λάσπη στην Χρυσή Αυγή με τα φορτηγά, αυτοί έχουν πέραση στον κόσμο, ζήλεψαν τα πουλάκια μου, και από την νέα χρονιά μαζί με τον νέο χρόνο είπαν να αλλάξουν και ιδεολογία και να γίνουν ακροδεξιοί των ακροδεξιών, αφού η Χρυσή Αυγή μπροστά στο σκεπτικό της Νέας Δημοκρατίας φαντάζει «εκκλησία».  Εκπαιδευτές στελέχη έχουν μέσα στα κυβερνητικά έδρανα, Βορίδης και λοιποί, όπου μπορούν να τους καθοδηγήσουν άνετα στο πως θα περπατούν στον δρόμο της «σβάστικας». Το πρώτο βήμα ήταν μέσω των ΜΜΕ να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να στρέψουν τον ένα κλάδο εργαζομένων εναντίον του άλλου. Πως επί Χίτλερ ήθελε την καθαρή «άρια φυλή», έτσι και ο Σαμαράς, θέλει τους «υποτακτικούς εργαζόμενους» που δεν θα αρνούνται το μαστίγιο στην πλάτη.

Δεύτερο βήμα να πατάξει την κατά την γνώμη τους την «αναρχία» των συνδικαλιστών, και να αναδείξουν στον χαχα κόσμο ότι αυτοί είναι τα απολωλά πρόβατα της καταστροφής του κόσμου. Τι ποιο εύκολο στην Ελλάδα να μεταπείσεις τον «γίγαντα Έλληνα», με μυαλό καρφίτσας;  Το πρωί είναι μπλε και το βράδυ κίτρινος. Από σταθερότητα στις αρχές του και στην ιδεολογία του άλλο τίποτα.

Και τέλος οι άρχοντες της Νέας Δημοκρατίας, οι σωτήρες μας,  έντυσαν στο «χακί» τους εργαζόμενους, επικαλούμενοι την δημοκρατία.

Και το αποτέλεσμα, άνοδος των ποσοστών στις δημοσκοπήσεις όπως και της χρυσής αυγής. Η ακροδεξιά έχει πέραση. Συμπέρασμα, ο Έλληνας θέλει «μπότα». Το έχει στο αίμα του. Το κακό είναι ότι δεν την  θέλουν όλοι αυτή την διαφορά, δεν είναι μικρή αλλά τεράστια η ιδεολογική διαφορά, του ναζισμού και της δημοκρατίας, που σημαίνει ότι θα έχουμε άσχημες εξελίξεις.

Ν.Τ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: