Οι Βούλγαροι αποδείχτηκαν ποιο μαχητές, για τα συμφέροντα τους.


20/2/2013 και ακούσαμε ότι παραιτείτε η κυβέρνηση της Βουλγαρίας γιατί δεν μπορεί να βλέπει η αστυνομία να κτυπά ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε. Βλέπουμε ότι η ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών αγαθών, μόνο για το καλύτερο του κόσμου δεν είναι παρά μόνο για το καλύτερο της τσέπης των ιδιωτών.

Από αυτές τις αράδες βγαίνουν τα εξής μηνύματα.

Η Βουλγαρική κυβέρνηση αποδεικνύεται ότι έχει πραγματικές κοινωνικές ευαισθησίες, αλλά πάνω απ όλα έχουν φιλότιμο και τιμούν τα παντελόνια τους.

Δεύτερο αποδεικνύεται ότι η αστυνομία πλέον δεν ελέγχεται από το κράτος, αλλιώς θα μπορούσε να ασκήσει άλλη πολιτική στην αντιμετώπιση των διαδηλώσεων.

Τρίτον αποδεικνύεται ότι τα αυτιά των τροϊκανών αλλά και της Ε.Ε. δεν ιδρώνουν, όταν εμείς λέμε φτάσαμε πάτο.

Σήμερα στον ΣΚΑΙ ο κύριος Ορφανός και η κυρία Γιαννακοπουλου προσπαθούσαν να πέσουν τον Ελληνα ότι όλα αυτά που έχουν γίνει  και τον έφεραν εκεί που τον έφεραν, φταίνε άλλοι.

Θα πω ότι καλά λέει ο Καμμενος ότι τους ψεκάζουν, γιατί μόνο ένας ψεκασμένος υποσυνείδητα έχει επιλεκτική μνήμη, και ξεχνά ότι διατέλεσαν υπουργοί και υφυπουργοί των κυβερνήσεων που επέλασαν από το κοινοβούλιο, είναι αυτοί που ψήφιζαν χωρίς να διαβάζουν τι ψηφίζουν για τα μνημόνια, και σήμερα τους άκουγα να μιλούν λες και έχουμε εκλογές, δηλαδή προεκλογικό  λόγο, σαν να μην κυβέρνησαν ποτέ αυτή την χώρα, βρίσκοντας πολιτικά αμαθής τον εκπρόσωπο του σύριζα να τους αντιμετωπίσει, με την ανάλογη ετοιμολογία του λόγου. Όταν δε,  ακούω την φράση «έχουμε την πολιτική κυριαρχία», θα ήθελα κάποιος κάποια στιγμή να τους απαντήσει ότι πολιτική κυριαρχία έχει αυτό το κόμμα που θα βγάλει στις εκλογές πάνω από το 50% σαν αποτέλεσμα. Εδώ έχουμε μια κυβέρνηση των λίγων, που απλός συνεταιριστήκαν στα εγκλήματα αυτού του τόπου.

Αν θέλουν ας τους το πει κάποιος κάποια στιγμή.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ, ο κόσμος να παραδειγματιστεί από τους Βούλγαρους και να κατεβούν στους δρόμους, γιατί μόνο αυτοί μπορούν να τους ρίξουν. Να κάτσουν και να σκεφτούν ότι χρειάζονται τρις μέρες συνεχόμενης πανελλαδικής παρουσίας για να έχουμε μια ζωή καλύτερη μπροστά μας.

60gr.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: