Να απαγορευθεί η απεργία των καθηγητών


Σχόλιο 60gr :  Προσωπικά θα συμφωνήσω αν πρώτα περάσουν στο Σύνταγμα να απαγορεύεται η έδρα στον βουλευτή που δεν γνωρίζει τι ψηφίζει, αν αποδεχτεί ότι ο χρόνος που χρειάζεται για την ψήφιση δεν συνάγει με τον χρόνο ανάγνωσης.

Αν έχει καταχραστεί χρήματα από τον ελληνικό λαο και την χώρα που υπηρετεί.
Αν αλλάζει κομματική ιδέα πέραν μιας και μοναδικής από αυτήν που τον εξέλεξε ο ελληνικός λαός, αποδινόμενος από την μετατόπιση από κόμμα σε κόμμα.

 

Να απαγορευθεί συνταγματικά η απεργία των καθηγητών κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων πρότεινε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όποια συντεχνία έχει ένα τεράστιο μέσο πίεσης στο χέρι της πάει να το χρησιμοποιήσει ενάντια σε όλη την κοινωνία και αυτό είναι μια λανθασμένη νοοτροπία. Δεν αναφέρομαι, όμως, σε όλους τους καθηγητές. Δεν απαξιώνω τη δουλειά τους, ούτε λέω ότι αμείβονται καλά. Δεν θέλω να απαξιώσω τους καθηγητές. Το αντίθετο. Είμαι μαζί τους. Κάνουν σπουδαία δουλειά και πάνω σ’ αυτούς πρέπει να στηριχθεί η εκπαίδευση. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάρουν ομήρους τα παιδιά, όσο δίκαια και αν είναι τα αιτήματά τους. Δεν έχουν το δικαίωμα» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ.

Παράλληλα, πρότεινε να απαγορευθεί συνταγματικά η απεργία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, λέγοντας: «Μία από τις προτάσεις που θα καταθέσω μαζί με τους βουλευτές θα είναι η συνταγματική απαγόρευση της απεργίας στις πανελλήνιες εξετάσεις. Δεν πρέπει να γίνεται απεργία στις πανελλήνιες εξετάσεις. Είμαστε η χώρα με το παγκόσμιο ρεκόρ απεργιών. Η Ελλάδα δεν είναι χώρα που πάσχει από έλλειψη απεργιών. Από υπερβολή απεργιών πάσχει».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

http://www.zougla.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: