Αναρωτηθήκατε γιατί δεν βγαίνουν δημοσκοπήσεις το τελευταίο διάστημα;


nikos

 

Η απάντηση είναι γιατί πλέον οι δημοκοπικές εταιρίες πρέπει να γράψουν χοντρά ψέματα, εν σχέση με τις προηγούμενες φορές, για να φαίνεται η αποδοχή της κυβέρνησης, και αυτό θα επιφέρει δυο πράγματα.

1ον. Αν γράψουν ότι ακόμα και μετά από όλα αυτά τα επαίσχυντα της κυβέρνησης Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ το μεν πρώτο κόμμα είναι πρώτο σε δημοσκόπηση το δε δεύτερο ότι ανεβάζει ποσοστά, θα επιφέρει κοινωνική έκρηξη, με τάσεις εμφυλίου αλληλοσπαραγμού. Κάτι που δεν το θέλουν με τίποτα.

2ον. Αν γράψουν ότι χάνουν ποσοστά φοβούνται ότι θα αρχίσει ο κόσμος να ζητά εκλογές, αφού πλέον δεν έχουν την λαϊκή εξουσιοδότηση να παίρνουν αποφάσεις.

Τι κάνουν λοιπόν;

Αρχικός έπεσαι στο άκυρο μια δημοσκόπηση που δείχνει ότι ΟΛΑ τα κόμματα έχουν πτωτικές τάσεις. Αυτό ηχεί στα αυτιά σαν καλό γιατί δεν ξεχωρίζει κάποιος από το κοπάδι.

Ψάχνουν τον τρόπο και μέσο αλλά και αντικείμενο, που θα κάνουν την κίνηση αυτή που στην συγκεκριμένη στιγμή θα ανεβάσει για λίγο ποσοστά αφού θα αποπροσανατολίσει τον Έλληνα μικρόψυχο από την σκέψη να τους στείλει στην θάλασσα.

Οπότε μέχρι τότε, ΔΕΝ έχουμε δημοσκοπήσεις, και περιμένουμε, τι καραμελίτσα θα είναι αυτή που θα σερβίρουν για να ανέβει το ηθικό, των ψηφοφόρων του Σαμαρά. Έπεσαι στα αυτιά μας ότι ήθελαν να κάνουν μια κίνηση να ανεβάσουν λίγο τις συντάξεις, αφαιρώντας από τις απανωτές κρατήσεις που τις έφεραν στο μισώ σχεδόν από την αρχική απόδοση, αλλά δεν τους βγαίνουν τα λεφτά που έμειναν από τα κουρέματα στα ταμία, και την κλεψιά που πάει σύννεφο. Εκτός αυτού γνωρίζουν ότι μεγάλο μέρος συνταξιούχων έχει στραφεί προς Τον εθνικιστικό σύνδεσμο Χ.Α. και θέλουν να τους ξεκολλήσουν ώστε να ανεβάσει ποσοστά, ο κύριος Σαμαράς.

Περιμένουμε στο ακουστικό μας.

60gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: