Μπράβο στην δικαιοσύνη, για το δεδομένο που δημιούργησε στον χώρο της δικαιοσύνης.


DIKEOSINI

Έτσι λοιπόν αφού δημιούργησαν ένα δεδομένο, και αυτό είναι τα τάχιστα αντανακλαστικά στην σύλληψη ακόμα και αρχηγού κόμματος, σε ένα διάστημα μόλις λίγων ημερών, περιμένουμε πλέον σαν πολίτες να δούμε από εδώ και πέρα τα ίδια ταχύτατα αντανακλαστικά και στην σύλληψη, Παπανδρέου, Σημίτη, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο Σαμαρά, για σύσταση τρομοκρατικής ομάδας κατά όλων των Ελλήνων με ηθική αυτουργία σε 5000+ αυτοκτονίες, πάνω από 1 εκατομμύριο εξαθλιωμένους Έλληνες. Περιμένουμε να ενεργοποιηθούν ΟΛΕΣ οι μηνύσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς από Έλληνες πολίτες για εσχάτη προδοσία, σε όλους τους προαναφερόμενους.

Αντ Αυτού, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ η δικαιοσύνη δεν δώσει την πρέπουσα σημασία στις καταγγελίες για αυτά τα άτομα, τότε δικαίως ορισμένοι θα σκεφτούν ότι ήταν μια καλοστημένη παγίδα συκοφάντησης, και προβοκάτσιας, κατά της χρυσής αυγής, για όφελος των ποιο πάνω.

Ακόμα θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, διότι η μονομερής αυτή ευαισθησία εκ μέρους της δικαιοσύνης, δικαίως θα πυροδοτήσει σκέψεις του τύπου στην Ελλάδα διώκεται το πολιτικό φρόνιμα αλλά προστατεύονται με υποψία ποινικών αδικημάτων, άλλοι βουλευτές άλλων κομμάτων, μυστηριώδη προβοκάτσια σε μέρες κρίσιμων αποφάσεων με την τρόικα εν Αθήναις, πλήρη τρομοκράτηση και φίμωση της ελεύθερης σκέψης, τρομοκράτηση των ελλήνων ακόμα και με φυλάκιση μόνο και μόνο αν τολμήσουν να αφήσουν υπόνοια ότι ψελλίζεις όνομα εκλεγμένου κόμματος εκτός του ονόματος «πολιτική Άνοιξη» της Νέας δημοκρατίας.

Ενθουσιαστήκαμε με αυτήν την γρήγορη ανταπόκριση δικαστικής διαλεύκανσης για ένα ολόκληρο κόμμα. Περιμένουμε την ίδια ευαισθησία διαλεύκανσης για την απαξίωση μιας ολόκληρης χώρας.

60gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: