Διαζευγμένοι Πατεράδες προσοχή στα δικηγορικά γραφεία που απευθύνεστε.


Πριν λίγες μέρες σε προσωπική μου υπόθεση αντιμετώπισα αυτό που εδώ και πολλά χρόνια αγωνίζομαι να ισορροπήσω και ταυτόχρονα να εξολοθρεύσω και δεν είναι άλλο από την ιση αντιμετώπιση των διαζευγμένων πατεράδων από την δικαιοσύνη.

Το κακό είναι όμως ότι κάποιες φορές τα κακά και δυσάρεστα αποτελέσματα που παίρνουμε μετά από μια δικαστική διένεξη, μπορεί να οφείλονται και στον κακό χειρισμό της υπόθεσης σας από το γραφείο που σας αντιπροσωπεύει.

Αυτό έπαθα και εγώ και είχε σαν αποτέλεσμα να βγει μια απόφαση σε βάρος μου βλαπτική για την διαβίωση μου, με λανθασμένα στοιχεία, από ύποπτη για μένα αμέλεια του γραφείου που με αντιπροσώπευε, ισχυριζόμενο ότι δεν προσκόμισα και δεν τους απέδωσα το βασικότερο αυτό αποδεικτικό στοιχείο που θα έβγαζε άλλη προς την απόφαση αποτέλεσμα.

Ο ισχυρισμός ότι δεν τα προσκόμισα για να απαλλαγούν από την βλακεία τους ότι τα έχασαν, εκνευρίζει και τον πλέον αδαή.

Προσοχή λοιπόν στα γραφεία που δίνετε εντολή να σας αντιπροσωπεύσουν και μην ξεγελιέστε από τις «βαριές» βιβλιοθήκες  και τα χλιδάτα σαλόνια.

Η ουσία κρύβεται αλλού.

Στον σεβασμό του δικηγόρου στο πρόβλημα του πελάτη του, όταν ο δεύτερος έχει δήγματα νομιμότητας και είναι άρτια εντάξει στις υποχρεώσεις του.

Σε μια απόφαση που θεωρείτε βλαπτική προς τα συμφέροντα σας μην εφησυχάζεστε και ζητήστε τον φάκελο σας προς διερεύνηση η επανεξέταση. Το πιθανότερο είναι η να τα έχουν κάνει πλακάκια οι δυο δικηγόροι πίσω από την πλάτη σας, η «ο στρατηγός αέρας» να έχει φυσήξει και να πείρε αποδεικτικά στοιχεία από τον φάκελο σας με αποτέλεσμα κατά διαβολική σύμπτωση πάντα να είναι κατά του πατέρα αυτή η επίπτωση.

60gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: