Το έκρυψαν… το μάθαμε… το λέμε να ερευνηθεί.


0442548001394033283

Στο τελευταίο μνημόνιο που «υπέγραψαν» οι «αδιάβαστοι» βουλευτές του κυβερνόντος και συγκυβερνώντος κόμματος, ψήφισαν το εξής.

Στον νέο Καλλικράτη, δημοτικές εκλογές 2014, σταματά η χρηματοδότηση των δήμων από το κράτος και πρέπει οι δήμοι να βρουν χρήματα από μόνοι τους για την οικονομική ευμάρεια των δήμων και για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Τι ψήφισαν λοιπόν. Ότι οι δήμοι θα έχουν το δικαίωμα σύναψης εσωτερικού «μνημονίου» και δανεισμού από χρηματοδοτήσεις τρίτων, χωρίς την παρέμβαση του κράτους.

Με λίγα λόγια αν ένας δήμος έχει οικονομικά προβλήματα και στραφεί προς μια δανειοδότηση, τότε ο δανειοδότης ακόμα και το ΔΝΤ, θα υποχρεώνει τον δήμο να συνάψει μαζί του ένα μνημόνιο με αποτέλεσμα μετά ο δήμος να στρέφεται κατά των δημοτών με αυξήσεις δημοτικών τελών, ένα νέο χαράτσι στις κατοικίες και πολλά άλλα όπως αυξήσεις στο νερό αν πρόκειται για επαρχία και χωριά.

Σαν αποτέλεσμα είναι οι δανειοδότες να εισπράττουν χρήματα και από την άλλη το κράτος να θεωρεί ότι είναι αμέτοχο και οι Έλληνες να εξαθλιωθούν ακόμα περισσότερο.

Πραγματικά είναι κάτι που είναι μείζον και δεν ξέρουμε κατά πόσο πραγματικά το διάβασαν όταν το ψήφισαν οι εθνοσωτήρες μας.

Προκαλούμε τα δημοσιογραφικά blog, εφημερίδες, ηλεκτρονικές σελίδες ενημέρωσης να διερευνήσουν αυτήν την υπόθεση αν είναι έτσι όπως τα γράφουμε και προ δημοτικών εκλογών να ενημερώσουν τους Έλληνες για μετά εκλογών δρώμενα.

60gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: