Γιατί εντέχνως μπερδεύουν τις ευρωεκλογές με τις κοινοβουλευτικές;


Ellada_xepouletheke

Στις εκλογές του Μαΐου του 2014 δεν ψηφίζουμε για κοινοβουλευτική κυβέρνηση αλλά για εκπροσώπους στην ευρωβουλή που θα υπερασπιστούν τα Ελληνικά συμφέροντα.

Εντέχνως λοιπόν τα «δουλικά» της Μέρκελ, Σαμαράς και Βενιζέλος, έχουν λάβει εντολές να κάνουν το παν ώστε στην ευρωβουλή να μην έχει να κάνει με «αγνώστους» και είναι αναγκασμένη ξανά από την αρχή να ψάχνει υπηρέτες αλλά και να τις χαλούν την «σούπα» στα συμφέροντα τις Γερμανίας.

Πρόταση μας είναι δημοτικές εκλογές, αυτούς που πιστεύετε ότι δεν θα υποταχτούν στους Γερμανούς κατακτητές, ευρωεκλογές ΣΥΡΙΖΑ για να υπάρχει εκπροσώπηση αντιπολίτευσης μεγαλύτερη από την κοινοβουλευτική και αν προκύψουν κοινοβουλευτικές εκλογές από μόνοι τους έχουν πέσει μέσα στον λάκκο που άνοιξαν στους Έλληνες και θα πέσουν μέσα χωρίς να φάμε ξύλο η χημικά από τα παιδιά του Δένδια, αρκεί να γίνει συνείδηση ότι στις εκλογές που έρχονται η παρουσία στην κάλπη είναι παρουσία διαμαρτυρίας η αποδοχής αυτής της κατάστασης, όσο για αυτούς που σκέπτονται να μην πάνε να ψηφίσουν απλός γίνονται αυτόματα συνένοχοι στους «δολοφόνους» της χώρας γιατί όπως λένε οι ίδιοι είναι μια κίνηση διαμαρτυρίας αλλά δίνουν στην ουσία πλάτη σε αυτούς που τους καταστρέφουν κοινωνικά προσωπικά μελλοντικά  και θα εξηγήσουμε ότι γνωρίζουν την κατρακύλα τους αλλά προσπαθούν ακόμα και τώρα να σας κοροϊδέψουν ξεδιάντροπα.

Στις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές Ιουνίου 2012, την Νέα Δημοκρατία την είχαν ψηφίσει » 1.825.637 »  και είχε πάρει ένα ποσοστό 29,66%.

Στις ίδιες εκλογές το ΠΑΣΟΚ το είχαν ψηφίσει  » 755.868 « Έλληνες και είχε πάρει το ποσοστό 12,28%.

Και τα δυο κόμματα μαζί είχαν το 2012 » 2.581.505 » ψηφοφόρους

Η επίσημη ενεργεία στην Ελλάδα το 2014 είναι στο 28+% που σημαίνει ότι 723000+ Έλληνες, δεν θα τους ψηφίσουν σίγουρα.

Δεν θα έχουν και παράπλευρες απόλυες από τους συγγενείς και φίλους αυτών των Ελλήνων που ζουν την πραγματικότητα από κοντά;

Άλλοι 700.000 Έλληνες δεν θα τους ψηφίσουν. Αλλά δεν υπάρχουν και οι μικροεπιχειρηματίες που τους έκλεισε τις επιχειρήσεις; Άλλοι 100.000 Έλληνες προστίθενται στο σύνολο.

Όλοι μαζί θεωρητικά και βασιζόμενοι στην λογική των καταστάσεων μας κάνουν » 1.523.000 »  Έλληνες που θα τους γυρίσουν την πλάτη.

Αυτό σημαίνει ότι μένουν  » 1.058.505 » «συμπολίτες μας» που αμετανόητοι και προσκυνημένοι θα πάνε με τα βαΐων και κλάδων να ρίξουν την ψήφο τους στα δυο κόμματα. Σε αυτούς θα προσθέσουμε και ένα 3% σε ηλικιωμένους που είναι κολλημένοι με την ονομασία και δεν καταλαβαίνουν λόγο ηλικίας ότι αυτό το κόμμα τους έχει κόψει το 40% της σύνταξης.

Οπότε στις δημοσκοπήσεις που βλέπετε και γράφουν ότι η Ν.Δ. παίρνει το 20% η 22% είναι σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ (ελιά), όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή από αυτούς τους πατριώτες Έλληνες πόσους θα πάρει η Ν.Δ. και πόσους θα πάρει το ΠΑΣΟΚ.

 

Εμείς προβλέπουμε ότι στις ευρωεκλογές

Ν.Δ. = 15% – 17%

ΠΑΣΟΚ (ΕΛΙΑ) = 3% – 4%

 

60gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: