Η σελίδα 60gr πρώτη έγραψε και ενημέρωσε για το πώς γίνεται μια «τεχνική» νοθεία στις εκλογές.


!cid_3_1079206053@web29010_mail_ird_yahoo

 

Το απόγευμα σήμερα ημέρα των εκλογών στο crashonline.gr, διαβάζουμε τον τίτλο «Νοθεία καταγγέλλουν Χατζημαρκάκης, Καζάκης και Πολύδωρας! » και στην ανάλυση γράφει τα εξής.

(…)Ο Πρόεδρος του κόμματος «Ευρωπαίοι Πολίτες», Γιώργος Χατζημαρκάκης κατήγγειλε στο Crashonline.gr ότι δεν μοιράζονται τα ψηφοδέλτια τους σε πολλά εκλογικά τμήματα ενώ ανάλογες διαμαρτυρίες καταγράφονται από το Ε.ΠΑ.Μ. και την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό».

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν από τους «Έλληνες Ευρωπαίους Πολίτες»: «Ήδη έχουν εντοπιστεί πολλά εκλογικά τμήματα, κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα, όπου δεν δίνονται τα ψηφοδέλτια του Κόμματος μας ενώ στα περισσότερα από αυτά δεν δίνονται ούτε και των υπόλοιπων κομμάτων από αυτά που το σύστημα αποκαλεί “μικρά”».

Σημειώνεται ότι ήδη έγινε παρέμβαση σε εκλογικό τμήμα της Έδεσσας όπου δεν δίνονταν ψηφοδέλτια και η Εφορευτική Επιτροπή συμμορφώθηκε άμεσα. (…)

 Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

 

Άργησαν να ξυπνήσουν και να δουν την backdoor  των εκλογών που εντέχνως από το 2012 είχε δημιουργήσει το σύστημα της διακυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου. Η σελίδα 60gr πρώτη έγραψε και ενημέρωσε για το πώς γίνεται μια «τεχνική» νοθεία στις εκλογές   Click here 

Κάλιο αργά παρά ποτέ.

60gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: