Επεξεργασία της Registry στα Windows XP δίνει ενημερώσεις για πέντε χρόνια ακόμα


winxp-hack-updates-590x330

Δεν είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε τα Windows XP ακόμα; έχουμε για εσάς μα καλή είδηση.Υπάρχει η δυνατότητα να έχετε πέντε ακόμα χρόνια ενημερωμένες εκδόσεις των Windows σε περίπου 15 δευτερόλεπτα από τον χρόνο σαςΤο μόνο που χρειάζεται είναι μια απλή επεξεργασία της registry.

 

Ανοίξτε το regedit και περιηγηθείτε στο HKLM\Sytem\WPA και δημιουργήστε ένα νέο κλειδί PosReady. Κάντε κλικ σε αυτό το νέο κλειδί και προσθέστε μια νέα τιμή DWORD και ορίστε την σε 1. Από τώρα και στο εξής το Windows Update δεν θα βλέπει έναν υπολογιστή με Windows XP, όταν ελέγχει για νέα patches από τη Microsoft.

Αντ ‘αυτού το σύστημά σας θα αναφέρετε ως μια συσκευή Windows POSReady. Τασυστήματα POSReady μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις μέχρι το 2019. Είναι μια ελαφρώς διαφορετική έκδοση των Windows που είναι retooled για χρήση κυρίως σε ενσωματωμένα συστήματα. Είναι σαφές ωστόσο, το codebase του είναι αρκετά παρόμοιο με των XP και έτσι μπορείτε να εγκαταστήσετε τις ενημερωμένες εκδόσεις σε ένα “disguised” σύστημα.

Η επεξεργασία θα λειτουργήσει σε ένα σύστημα XP 32-bit. Η έκδοση 64-bit είναι ελαφρώς διαφορετική, αλλά αυτός ο οδηγός βήμα προς βήμα είναι αρκετά εύκολο να ακολουθηθεί.Μπορείτε να κάνετε αυτή την επεξεργασία στον υπολογιστή σας και πείτε μας πόσο καλάδούλεψε στα δικά σας Windows XP.

Πηγή: geek.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: