ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΣΠΑ


ospa

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι

Παρόλο που συνεχίζονται οι επαφές με το Μαξίμου  και περιμένουμε απάντηση από την Κυβέρνηση  μετά την συνάντηση που είχαμε στις 28/5/2014 στο μέγαρο Μαξίμου με εκπρόσωπο της κυβέρνησης,  εμείς θα πρέπει να κάνουμε Αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου μέχρι της 30/6/2014 γενέθλια ημερομηνία που δεν μας εξόφλησαν την αποζημίωση απόλυσης. Έτσι θα προλάβουμε την δίχρονη προθεσμία  σύμφωνα με τα λεγόμενα των δικηγόρων υπάρχει και η πεντάχρονη  που λήγει στις 14/12/2014 άλλα καλύτερα, να έχουμε  δυο δυνατότητες .
Πρέπει μέχρι τις 15/6/2014 να έχουμε αποστείλει όλα τα δικαιολογητικά σε έναν εκ των τριών (3)  δικηγόρων που θα βρείτε στο ΣΑΙΤ της ΟΣΠΑ.
Ξέρετε ότι κ. ΠΕΡΠΑΤΑΡΗΣ είναι επίσημος δικηγόρος της ΟΣΠΑ,ήταν και στην διαπραγμάτευση με το υπουργείο  άλλα και οι άλλοι δυο έχουνε κερδίσει πρωτόδικα υπόθεσή μας με το νομό 3717/08(και όχι σαν κάποιους άλλους που διεκδικούν ομόλογα η αντιδικία με άλλους νόμους).
Επίσης, αυτοί μας έκαναν και την τιμή να παρευρεθούν  στην σύσκεψη των δικηγόρων τόσο στα γραφεία της ΟΣΠΑ όσο και στα γραφεία του Δικηγορικού συλλόγου της Αθήνας.
Η διαδικασία  είναι ίδια για όλη την Ελλάδα  ή το εξωτερικό.Αφού επιλέξετε έναν εκ των τριών (3)  δικηγόρων, θα αποστείλετε τα έγραφα με συστημένη επιστολή και φωτοτυπία της απόδειξης που θα έχετε καταθέσει στην τράπεζα  μέχρι την 15/6/2014 ώστε να έχουμε χρόνο να συντάξουμε τα δικόγραφα μας.

— Θα πρέπει να ξέρετε ότι μετά το Σεπτέμβριο του 2013
οι αγωγές των πολιτών επιβαρύνονται και με τα παράβολα της δίκης,  ενώ παλαιότερα την ίδια αγωγή την κάναμε με 100 EUR–

http://www.ospa.gr/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: