ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΣΠΑ


ospa

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι

Κάθε μέρα που περνάει οι ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ βλέπουμε όλο και πιο καθαρά τα παιγνίδια που παιχτήκαν και συνεχίζουν να παίζονται στις πλάτες μας.

Έχουν περάσει 5 χρόνια από την απόλυση μας και δεν έχουμε ακόμη πάρει την ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ μας παρά το ότι τα αστικά δικαστήρια μας έχουν δικαιώσει. 
Βιώνουμε όλοι μας το μαρτύριο να μην μπορούμε να προσφέρουμε ούτε τα βασικά στις οικογένειες μας και από την άλλη να μας κυνηγάνε τα δάνεια η εφορία και οι τράπεζες.
Για κάποια κομματικά φερέφωνα όμως όλα τα παραπάνω δεν είναι σημαντικά.
Σημαντικό γι αυτούς είναι να σιωπήσει και να εξουδετερωθεί η ΟΣΠΑ, και να πάψει να ενοχλεί τα κομματικά αφεντικά τους.
Ενώ είχαν αποκοιμηθεί στον κομματικό τους λήθαργο ΟΛΑ τα προηγούμενα χρόνια (2010-2011-2012) ξύπνησαν αλαφιασμένοι το 2013 όταν η ΟΣΠΑ κατέθεσε Αγωγές κατά της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και προσέφυγε και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια για το κλείσιμο της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.
ΟΙ εξελίξεις αυτές -Αποτέλεσμα του διαρκούς αγώνα της ΟΣΠΑ για δικαίωση μας- ανησυχούν σφοδρά τους κομματικούς τους εντολείς που διέταξαν τα φερέφωνα τους να επιχειρήσουν μια ακόμη επίθεση στην ΟΣΠΑ με την γνωστή πια καραμέλα (δεν υπάρχει ΟΣΠΑ).
Ας δούμε λοιπόν την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και το ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ γενικώς των συνδικαλιστών που σήμερα επιδιώκουν την αδρανοποίηση και την αχρήστευση της ΟΣΠΑ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΠΤΥΞΗΣ με ημερομηνία 4-7-2006 και αρ πρωτ κ3-7990 που παραθέτουμε ΑΥΤΟΥΣΙΟ πιο κάτω  .
Από την απλή ανάγνωση του έγγραφου προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι κάποιοι πρότειναν να επενδυθούν τα χρήματα του ΚΕΑΠΟΑ δηλαδή τα χρήματα μας σε τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρίες που τις παρουσίασαν ως ελεγχθείσες από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ όπως πιστοποιεί το έγγραφο του υπουργείου.
Έτσι δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα.;
Ποιος η ποιοι είχαν συμφέρον και τι είδους ,και ποια ανταλλάγματα, προτείνοντας μη ελεγμένες επενδύσεις;
Ποιοι και για ποιο λόγο ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ αυτό το έγγραφο με ημερομηνία 4/7/ 2006 από τους εργαζόμενους ;;
Να γράψουμε και λίγα λόγια για την επιφανή δικηγόρο Κ. ΚΩΣΤΟΥΛΑ του γνωστού Συλλόγου φυσικών προσώπων που κύριο στόχο και μέλημα έχει την διάλυση της ΟΣΠΑ. Πρόκειται για την γνωστή κυρία δικηγόρο η όποια τον Σεπτέμβρη του 2013 δηλαδή όταν είχαν ήδη κατατεθεί οι Αγωγές κατά της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με μέριμνα και φροντίδα της ΟΣΠΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ συναδέλφους σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα της πρώην Αμ. Βάσης να εγκαταλείψουν την ΟΣΠΑ και να ενταχθούν στο Σύλλογο Φυσικών Προσώπων και εξέφραζε τη λύπη της για τους συνάδελφους, λύπη που την ώθησε να αναλάβει και την γνωστή ΑΝΤΙ – ΟΣΠΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.
Η καλή αυτή κυρία πέραν της λύπης της και της συμπόνια της για τους συναδέλφους προχώρησε και σε πιο δραστικά μέτρα.
Συνέταξε δυο επιστολές τις οποίες και απέστειλε στο Υπουργείο Οικονομικών με τις οποίες ΖΗΤΟΥΣΕ από το Υπουργείο να μην διαπραγματεύεται με την ΟΣΠΑ γιατί η ΟΣΠΑ δεν υφίσταται.
Προφανώς η ενέργεια αυτής της καλής κύριας αποτελεί και την, <ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ> την όποια διατυμπάνιζε ότι είχε για το πρόβλημα των συναδέλφων.
Τι κρίμα όμως για την καλή κυρία το άσπλαχνο Υπουργείο δεν έχει δει μέχρι σήμερα την πολυδιαφημιζόμενη, <ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ> και ακόμη ποιο κρίμα για την καλή κυρία δικηγόρο το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με την ΟΣΠΑ και να παραχωρήσει – άραγε με τι όφελος το μονοπώλιο της εκπροσώπησης των συναδέλφων στην καλή κυρία δικηγόρο !!!!

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι

Κλείστε τα, αυτιά σας στους κάθε λογής Μαθητευόμενους Μάγους Με ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ .
Συσπειρωθείτε κοντά στην ΟΣΠΑ.
Η ΟΣΠΑ με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΗΛΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, και ΣΥΝΕΧΗ ΑΓΩΝΑ, παλεύει σε όλα τα επίπεδα για το προβλήματα όλων μας ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΟΜΕΝΩΝ.
Η ΟΣΠΑ χωρίς κομματισμούς συνεχίζει να αγωνίζεται το ίδιο για όλους, αλλά δεν μπορεί να μην αξιώσει από κάθε παράταξη ,κόμμα η άλλο σχηματισμό,
ΝΑ ΑΠΟΚΥΡΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ.
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ .
ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΡΓΟΥΝ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.
ΠΟΥ ΒΥΣΣΟΔΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ. ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.
Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε ΜΑΖΙΚΑ στις εκλογές του ΠΟΛΚΕΟΑ στη 18-19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
Σας καλούμε επίσης την πέμπτη 19-6-2014 στης 6 μμ στο Συλλαλητήριο στα προπύλαια για το Ασφαλιστικό και τις Συντάξεις που οργανώνουν μέσα από τις οργανώσεις τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.

http://www.ospa.gr/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: