Καταγγελία επιβάτιδος: «Πλήρωσα εισιτήριο για Λήμνο 170€ και τελικά με άφησαν απ έξω»


 

Από πουθενά δεν σώζεται τελικά η παρτίδα των συγκοινωνιών της Λήμνου. Με τα καράβια δεν μπορείς να ταξιδέψεις γιατί η εταιρεία όποτε της καπνίσει δηλώνει αδυναμία να προμηθευτεί καύσιμα και αναβάλλει ή ματαιώνει δρομολόγια κατά πως την βολεύει, χωρίς την παραμικρή αναστολή πια, και χωρίς ποτέ να έχει ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε ρήτρα οικονομική ή άλλη.

Την ίδια στιγμή, τα δρομολόγια των αεροπλάνων, αυτά τα λειψά σε σχέση με το παρελθόν, μπορεί να εκτελούνται, αλλά ανα πάσα στιγμή μπορεί να σε πετάξουν έξω, ακόμα κι αν έχεις πληρώσει 170 € για να ταξιδέψεις από Αθήνα για Λήμνο.

Η καταγγελία γιου 70χρονης επιβάτιδος που ήρθε στο σταθμό μας και που ταξίδευε -σύμφωνα με το εισιτήριο που είχε πληρώσει, ζεστά, ακατέβατα 170€ – με τη βραδυνή πτήση της Παρασκευής για Λήμνο είναι συγκλονιστική και ενδεικτική του πως στην Ελλάδα καταπατούνται κατάφορα τα δικαιώματα του έλληνα πολίτη ακόμα και του πιο συνεπή στις υποχρεώσεις του.

«Κλείσαμε το εισιτήριο στην αρχή της εβδομάδας και πληρώσαμε γι αυτό 170€», μας λέει ο εξοργισμένος γιος της 70χρονης επιβάτιδος. «Τα χαμε δεν τα χαμε, έπρεπε να τα πληρώσουμε γιατί η μητέρα μου έπρεπε να ταξιδέψει επειγόντως για Λήμνο. Ξεκινήσαμε έγκαιρα από το Άργος Πελλοπονήσου για να φτάσουμε στην Αθήνα, στο αεροδρόμιο. Και όντως ήμασταν εκεί τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν. Η μητέρα μου βρισκόταν στην ουρά για να κάνει check in και πριν εξυπηρετηθούν όλοι οι επιβάτες, μας ενημερώνουν ότι η λίστα επιβατών έκλεισε και η μητέρα μου έμεινε στην κυριολεξία με το εισιτήριο στο χέρι. Την ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει γιατί οι θέσεις «έκλεισαν» και δεν υπάρχει διαθέσιμη για κείνη. Αδιανόητα πράγματα», μας λεει ο 35χρονος γιος της και συνεχίζει την περιγραφή των γεγονότων με την ακόμη πιο αδιανόητη εξέλιξη.

«Η υπάλληλος αρχικά μας είπε … Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: