«Σκάνδαλο» στον ΟΤΕ με αδικαιολόγητες πτώσεις παροχής ταχύτητας δεδομένων εδώ και δυο ημέρες.


αρχείο λήψης

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και πολλές ημέρες είναι απλός απαράδεκτο.

Είμαι συνδρομητής στην CYTA στην οποία πάροχος δικτύου είναι ο ΟΤΕ – DEUTSCHE TELEKOM

Στον Ελληνικό ΟΤΕ ήμουν πελάτης τουλάχιστον 20 χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι και την ημέρα που βάλαμε συνεταίρο τους Γερμανούς με απαράδεκτες τακτικές κάθε σαββατοκύριακο να ρίχνουν τον ρυθμό παροχής από 11mbps σε 1,5 mbps και να σέρνεται το δίκτυο αλλά ταυτόχρονα πλήρωνα για παροχή που δεν ανταποκρινόταν σε αυτά τα χρήματα.

Όταν αποχώρισα από τον ΟΤΕ πήγα στην CYTA σαν πάροχο με ένα πακέτο φιλοξενίας έως και 24mbps.

Δεν έχω κλείσει μήνα  και είχα διακοπή 3 ημερών. Θεώρησα ότι ήταν τυχαίο. Αυτό όμως εξακολουθούσε να συμβαίνει ανά δυο η τρις μήνες και μάλιστα στης 25 Ιανουαρίου  είχα αρχίσει να έχω μια αισθητή πτώση παροχής δεδομένων από 11 mbps σε 2 mbps και στης 26 του μηνός διακοπή παροχής ίντερνετ και τηλεφωνίας από της 10πμ το πρωί μέχρι και στης 6μμ το απόγευμα. Μετά από εκείνη την ώρα είχα μια παροχή δεδομένων από 0.300 mbps έως 0,900 mbps στο download.

Χθες 27 Ιανουαρίου είχα διακοπή από της 10πμ το πρωί μέχρι στης 9μμ το απόγευμα. Μετά από εκείνη την ώρα και μέχρι σήμερα η παροχή επανέρχεται με 0,300 mbps.

Δείτε σημερινή μέτρηση

test1

Αν συνδυάσετε τις ώρες των δυο ημερών θα δείτε ότι ήταν η κάλυψη της μεν 26  Ιανουαρίου της ορκωμοσίας Τσιπρα, την δε 27 Ιανουαρίου της ορκωμοσίας κυβέρνησης.

Σκέφτηκαν λοιπόν η Γερμανοί να κόψουν παροχή από τις άλλες εταιρίες για να δώσουν πρόσβαση στα ξένα μέσα ενημέρωσης, μιας και έφεραν τις επικοινωνίες της Ελλάδας στην λίθινη εποχή και ήταν αδύνατον να δεχτεί το δίκτυο όλο αυτό το φορτίο.

Θεωρώ ότι η cyta δεν έχει την πλήρη ευθύνη, αλλά έχει ευθύνη διότι δεν κάνει αυτές τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να διαφυλάξει τους πελάτες της και τα συμφέροντα της δίνοντας εισαγγελική εντολή διερεύνησης όλως αυτών των περίεργων καταστάσεων στα δίκτυα της και στους πελάτες της.

Τι άλλο να σκεφτώ σαν πολίτης από την εσκεμμένη ενέργεια του οργανισμού ΟΤΕ – DEUTSCHE TELEKOM, για αθέμιτο ανταγωνισμό, προκαλώντας προβλήματα στην μια εταιρία για να πάρει πελάτες από αυτές.

Ας το σκεφτούν καλά οι ιδιωτικές φιλοξενούμενες εταιρίες και να πράξουν τα δέοντα.

Πάντως σαν πελάτης που πληρώνω για παροχή κάποιου πακέτου στην CYTA είμαι επιεικώς αγανακτισμένος με τις υπηρεσίες της.

αρχείο λήψης (1)

 

 

 

 

 

60

 

 

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ 5/02/2015

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ … Ο ΟΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ ΟΛΑ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ)!
Σοβαρά προβλήματα αναφέρονται σχεδόν σε όλη την αττική ίσως και σε όλη την επικράτεια…τι γίνεται; αλλά πάλι μήπως είναι τόσο απλό που και εμείς άπλα δεν θέλουμε να το δούμε; ΟΤΕ η πλειοψηφία των μετοχών κοινός ολη η εταιρία ελέγχεται απο….ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!
άντε μετά εσύ να κάνεις διαπραγματευση όταν σε πολεμούν ήδη με όλους τους τρόπους….αλλά εμείς δεν μασάμε..συνεχίζουμε στην κόντρα και ότι…..πάθουν!

Αναγνωστης

Την ως άνω ανάρτηση την βρήκαμε στο  http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/02/blog-post_957.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: