Αφήστε τους στο περιθώριο, μην τρέφετε το “θηρίο”


angel_by_rubensnm-d5mbx89

 

Ήταν κάποτε δυο άνθρωποι και στην μέση σε ένα σταυροδρόμι, στο πουθενά, άρχισαν να τσακώνονται. Εκεί δήλωναν με την παρουσία τους δυο ξεχωριστές οντότητες.

Ο ένας ντυμένος στα λευκά και ο άλλος στα μαύρα.

Η διαφορά τους ήταν στο ύψος και σε σωματικές διαστάσεις. Ο ντυμένος στα μαύρα που αντιπροσώπευε τον έξω από εδώ, όσο τσακωνόντουσαν οι δυο άνθρωποι τόσο γινόταν και μεγαλύτερος.
Κάποια στιγμή ο Άγγελος λέει στο αφτί του ενός ανθρώπου. Άρχισε να μην του δίνεις σημασία γιατί αυτά τα κάνει για να τρέφει τι “θηρίο”. Τότε ο άνθρωπος που είχε καλές προθέσεις του γύρισε την πλάτη και άρχισε να μην δίνει σημασία στον άλλο. Τότε ο ντυμένος στα μαύρα έβλεπε τον εαυτό του να συρρικνώνεται και ο Άγγελος γινόταν όλο και ποιο φωτεινός. Έμπαινε όλο και περισσότερο όσο ο άλλος δεν έδινε σημασία στον φωνακλά, τόσο, ώστε στο τέλος εξαφανίστηκε ο υποστηρικτής του που ήταν εντεταλμένος από το “θηρίο” και ο άνθρωπος ταυτόχρονα έδειχνε ποια αδύναμος και “αόρατος” στα μάτια του άλλου.

Angels_vs_Demons
Έτσι λοιπόν πρέπει να κάνουν και όλα τα μη συστημικά blogs σε αυτούς που θέλουν να βρίσκονται με κάθε τρόπο στην επιφάνεια γιατί έτσι τρέφουν το “θηρίο”.
Διαβάζω για τον Άδωνη διαβάζω για την Αλ Σαλεχ τον Τσήμερο διαβάζω για Σαμαρά η άλλους ποταπούς ανθρωπάκους της κοινωνίας μας να κουνούν το δάκτυλο σε ποιους, σε αυτούς που έστω και με αυτόν τον τρόπο  ξύπνησαν την κοινωνία από τον λήθαργο της υποτέλειας και μας έδειξαν ότι είμαστε υπερήφανοι ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτοί οι άνθρωποι, που δεινοπαθήσαμε στα χέρια τους λοιπόν πρέπει να γίνουν μικροί και αόρατοι.

Έχουμε επιλέξει να μην ανεβάζουμε δήθεν διαμαρτυρίες τους γιατί τουλάχιστον το 60gr δεν θέλει να τρέφει τι μαύρο θηρίο, αλλά να κάνει τον λευκό Αγγελο ακόμα ποιο μεγαλύτερο.
Κάνουμε έκλυση να κάνετε και εσείς το ίδιο βάζοντας τους στην αφάνεια, εκμηδενίζοντας τους από την ανθρώπινη υπόσταση.

60

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: