Η απώλεια ψυχραιμίας στην κυβέρνηση έφερε τον φόβο.


ImageHandler

Στης 25 Ιανουαρίου όταν πήγαινε ο κόσμος να ψηφίσει, είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του έντονα μόνο ότι κακό είχε κάνει μέχρι εκείνη την στιγμή η προηγούμενη κυβέρνηση στην τσέπη τους και τίποτε παραπέρα, γιατί έντεχνα τα απολειφάδια της διαπλοκής είχαν κρύψει κάθε άλλη ρεμούλα.

Όταν η καινούργια κυβέρνηση ανέλαβε, κανείς δεν περίμενε να βρει και να δει το πόσο χωμένους μέσα στον βούρκο είχαν τον κάθε ένα Έλληνα πολίτη.

Τώρα καλείται μια κυβέρνηση δυο πλέον μηνών να καθαρίσει χαβούζα 5 χρόνων.

Λογικό λοιπόν είναι ότι θα έπρεπε ο Έλληνας πολίτης να καταλαβαίνει ότι θα αντιμετώπιζε αυτή η κυβέρνηση πόλεμο λάσπης, προβοκάτσιας και κάθε λογίς μέσο κατασυκοφάντησης από ξένα και εγχώρια κέντρα αποφάσεων.

Σήμερα μετά από την απόφαση να μεταφερθούν τα χρήματα στην ΤτΕ, κάτι που είναι σύνηθες στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες,  για να τοκίζονται και να περνούν τους τόκους ώστε ξεπληρώνονται οι υποχρεώσεις, με σκοπό να μην αναγκαστεί να φτάσει σε σημείο περικοπών μισθών συντάξεων, διαβάζω ότι οι Έλληνες «άρουν» την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση μετά από αυτήν την κίνηση.

Το ότι η Ελληνική πολιτική παιδία είναι του καφενείου το γνωρίζουμε χρόνια τώρα με απόδειξη τις παρελθόντος αποφάσεις εκλογών κομμάτων, βουλευτών, που αντιπροσωπεύουν μια χώρα και την ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκλογές.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟ

ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΡΙΧΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. «ΡΟΥΣΦΕΤΙ».

Στις εποχές όμως που ζούμε, με θρησκευτικούς πολέμους, με τους υποστηρικτές των Τραπεζών και τραπεζιτών παγκοσμίως, με την έλευση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, με την χρεοκοπημένη Τουρκία να καραδοκεί, θα πρέπει πλέον ο Έλληνας πολίτης να γίνει τουλάχιστον σκεπτόμενος και να αρχίσει να βλέπει το μέλλον της χώρας που ζει και εργάζεται συλλογικά και όχι κομματικά.

Το όπλο του απλού πολίτη είναι το ισχυρότερο στον κόσμο και δυστυχώς αυτοί που δεν ευνοούνται, προσπαθούν να το υποβιβάζουν έντεχνα ώστε να μην γίνει ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ στον πολίτη και να το μεταχειρίζεται έτσι όπως πρέπει.

Αυτό το όπλο είναι η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ.

Με την άνοδο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξαρτήτων Ελλήνων, είδατε πόσα πράγματα βγήκαν στην επιφάνεια από κακοδιαχειρίσεις των προηγούμενων ώστε να ρίξουν την οικονομία και τα οικονομικά της κάθε οικογένειας στο μηδέν.

Αυτά λοιπόν που έντεχνα προσπάθησαν να σας καλύψουν, τώρα που έρχονται στην επιφάνεια γινοντε βουνό. Δεν λύνονται όλα με την μια.

Το λάθος της κυβέρνησης.

Θα έπρεπε να αρχίσει με σκληρή επίθεση σε ένα υποχθόνιο τέρας που υπόβοσκε στην χώρα, αντιθέτως το αντιμετώπισε με ηπιότητα και χάδια.

Έναν καρκίνο τον ξεριζώνεις δεν τον τρέφεις.

Αρχικός θα έπρεπε αφού το γνώριζαν να επέμβουν σε εκκαθάριση μέσα στην δικαιοσύνη.

Όταν αυτή θα είχε «λευκά και καθαρά χέρια» θα έπρεπε να στέλνονται δικογραφίες μεγαλοκαναλαρχών που σπατάλησαν με μη νόμιμους τρόπους το δημόσιο χρήμα.

Όταν τα φερέφωνα δεν θα είχαν “ομιλία”, τότε θα άρχιζε να καθαρίζει την κάθε πληγή από την ρίζα της.

Αυτό όμως προϋποθέτει και κυβερνητική συνοχή.

Την έχετε;

Όχι βεβαίως και αυτό εκμεταλλεύονται όλοι αυτοί οι διαπλεκόμενοι, που με την πολυετή εμπειρία τους στην διαχείριση και χειραγώγηση της σκέψης του μέσου πολίτη, ζουν και βασιλεύουν.

Κύριε ΑλέξηΤσίπρα. Tο πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε το κόμμα σας από τις πολυφωνίες.

Αυτές κάνουν κακό.

Δευτερον θα πρέπει να υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης.

Τρίτον μην διστάζετε να τους “δίνετε” ψύχρα μέσω των ΜΜΕ αυτούς που σας υπονομεύουν. Ο Έλληνας είναι ένα μυστηριώδες φρούτο παγκοσμίως και απρόβλεπτο ον που στα βάθη των αιώνων δεν μπόρεσε ποτέ κανένας να το χειραγωγήσει.

Αν αρχικός ζητούσατε για παράδειγμα μια εναντίωση με το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και τους λέγατε τις προθέσεις σας και μετά αυτοί δεν συμφωνούσαν μαζί σας, βγαίνατε την άλλη μέρα στα ΜΜΕ μέσο δημόσιας ενημέρωσης και λέγατε στον κόσμο ότι θέλαμε να σώσετε την χώρα και να αποφύγετε να φτάσουμε στην περικοπή μισθών και συντάξεων με αυτόν τον τρόπο, αλλά οι δήμαρχοι δεν συμφωνούν, εσείς ποιους πιστεύετε θα έφτυναν όπου και αν τον έβλεπαν;  Εσάς η τους δημάρχους του Κολωνακίου;

Επαναξιολογήστε τον επικοινωνιακό σας τρόπο και αφήστε τα πρωτόκολλα στην άκρη.

Η χώρα είναι σε ένα τεντωμένο σχοινί που προχοωρά, εμπρός είναι η άβυσσος, πίσω σας ψαλιδίζουν το σχοινί και από κάτω τέρατα από όλο τον πλανήτη προσπαθούν να σας ρίξουν ώστε να σας αφανίσου.

Έχετε ένα σύμμαχο που τον φοβούνται όλοι, αλλά δεν τον μεταχειρίζεστε όπως πρέπει.

Αυτός είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ.

60

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: