Οι επιπτώσεις στον λαό του κάθε κράτους μέλους της Ε.Ε. σε πιθανή έξοδο της Ελλάδας.


1

Πρώτα απ όλους πρέπει να συνειδητοποιήσουν κάτι οι Έλληνες και μετά βεβαίως οι άλλοι λαοί της Ευρωπαϊκής ζώνης.

ΑΝ γινόταν μια έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή ένωση οι συνέπειες δεν είναι μόνο πολιτικές αλλά και οικονομικές και ΛΑΪΚΕΣ.

Σε κάθε χώρα μια πιθανή έξοδος της Ελλάδα σημαίνει και ένα ντόμινο οικονομικών εξελίξεων στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ της κάθε χώρας.

Αρχικός με την μια θα χάσουν πάνω από 1 τρις σε ρευστό. Αυτό θα έχει επίπτωση στον προϋπολογισμό της κάθε χώρας που για να διασφαλίσει την βιωσιμότητα της θα αναγκαστούν σε ΕΚΤΑΚΤΑ οικονομικά μέτρα με αντίκτυπο την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ αστάθεια σε κάθε χώρα.

Λέτε λοιπόν να διακινδυνεύσουν όλον αυτό τον συρφετό που στο τέλος όταν θα κάνουν τον λογαριασμό θα τους έχει έρθει στο τριπλάσιο;;

Όχι βεβαίως.

Όλο το πρόβλημα είναι τόσο απλό όσο και ηλίθιο αν κάτσεις να το σκεφτείς.

Αν αναλύατε την ομιλία του εντολοδόχου οσφιοκάμπτη και αντιδημοκρατικά σε δημοκρατικά πλαίσια ομιλούντα Ντόναλντ Τουσκ αφού δεν έχει ενταχτεί και ούτε επιθυμεί την ένταξη στην Ε.Ε. η Πολωνία, θα απομονώνατε την εξής φράση. Μην προσπαθείτε να συναγωνιστείτε στο ποιος θα είναι η «κότα» που θα υποχωρήσει.

Από πληροφορίες που μας ήρθαν ομολογώ ουρανοκατέβατες μιας και δεν έχουμε πληροφοριοδότες αλλά μάλλον η ευθύτητα και το σκεπτικό της σελίδας χωρίς χρωματικές πινελιές κάνει ορισμένους να μας εμπιστεύονται, ανέφερε ότι όλη η ουσία είναι ότι δεν μπορούν να δεχτούν ότι τους έκανε «ΜΑΤ» ένας Έλληνας νεαρός πρωθυπουργός.

Λοιπόν είναι τόσο μικρόψυχοι που είναι ικανοί αφού δεν δέχονται την ήτα τους να θυσιάσουν και τον ίδιο τους τον λαό την ίδια τους την χώρα.

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΔΙΝΟΙ.

Καλό θα ήταν όλες οι σελίδες και ιστοσελίδες της πλευράς «μένουμε ευρώ με το κεφάλι ψιλά» να ενημερώσουν μέσα από άρθρα το τι περιμένει και τους λαούς των κρατών μελών αν αναγκαστεί να φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη.

60

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: