ΝΑΙ είναι τυχεροί όσοι ψηφίσουν το «ΝΑΙ»


Capture

κανε κλικ στην φωτογραφία

2

Ορε κατακαημένοι συνταξιούχοι. Σας βλέπω από την τρίτη επαίτες στο Σύνταγμα να πουλάτε τα σημαιάκια του ΝΑΙ για να ζήσετε. 288€ οριζόντιες οι συντάξεις. Έτσι για να ξέρετε. Δεν πα να παίρνατε η 1400€ η 300€, 288€ θα είναι το ποσόν οριζόντια σε όλους.

Καλά όσοι μένετε σε νησιά, καλό θα είναι να μετακομίσετε προς την στεριά γιατί τα καράβια εργάτες με πάνω από 100€ την εβδομάδα δεν νομίζω να θέλουν οπότε βλέπω να δένουν κάβους. Άντε μετά να έρθουν προϊόντα στα νησιά και αυτά που θα έρχονται θα είναι τόσο πανάκριβα με τον ΦΠΑ 23% που η τιμή του χρυσού θα είναι ευτελέστατος.

Η Ν.Δ.- ΠΟΤΑΜΙ – ΠΑΣΟΚ πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας συσκέπτονται για να προγραμματίσουν μετά την Κυριακή ποια προτεραιότητα να δώσουν σε απολύσεις κατά απαίτηση των ετέρων.

Αρχικά ομόφωνα αποφάσισαν να επαναφέρουν το ΜΑΥΡΟ στην ΕΡΤ

Τις επόμενες ημέρες θα άρουν τις κατασχέσεις των πρώτων κατοικιών άμεση έξωση και πώληση εντός τριών ημερών ώστε να εισρεύσουν χρήματα στα ταμία των καναλαρχών οπότε να μεταδίδουν στην Ευρώπη ότι αρχίζουμε ξανά να γινόμαστε ευρωπαίοι.

Ο ιδιωτικός τομέας θα κλείσει διότι ήδη έχουν κλείσει με Γερμανικές η Γαλλικές και Αμερικανικές εταιρίες την εισχώρηση αλυσίδων καταστημάτων και έτσι θα πολεμήσουν την ΑΝΕΡΓΙΑ με μηνιαίο μισθό 300€ έτσι ώστε να ανέβει η ανταγωνιστικότητα.

Οι καλύτεροι είναι οι αγρότες.   Θα γίνουν πλέον επαγγελματίες μιας και οι απαιτήσεις των ετέρων είναι να απαλειφθεί η έννοια αγρότης και να λέγονται ελεύθεροι επαγγελματίες με προκαταβολή φόρου 100% συντελεστή φορολόγησης 29% τι νομίζατε ότι θα είχατε και δωρεάν πετρέλαιο;; άντε για. Κανονικά θα το πληρώνετε όπως όλοι. Α ρε τυχεροί σας ανεβάζει στους εφοπλιστές βρε και δεν το καταλαβαίνετε. Τυχεροί. Απ ότι άκουσα βγήκαν οι αντιπρόσωποι των γεωργών, συγγνώμη των εφοπλιστών της γης, και δήλωσαν μετά το κλείσιμο των τραπεζών αδυνατούν να πληρώσουν εργάτες και υποχρεώσεις και γιαυτο θα στραφούν προς το ΝΑΙ. Με το ΝΑΙ υπάρχει ευρωπαϊκή προοπτική έλεγαν στην δημοσιογράφο.    Έχουν δίκιο. Είναι πολύ καλύτερα όταν θα τους κατάσχουν την γη τους γιατί δεν θα αφομοιώνουν τα προϊόντα τους μιας και τα Κινέζικα είναι ποιο φτηνά οπότε δεν θα έχουν χρήματα τότε ούτε για σχοινί να κρεμαστούν. Ναι έχουν δίκιο που με νόμους που οι καλοί τους κυβερνόντες του ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΠΟΤΑΜΙ και να το θυμηθείτε θα βάλουν τον Σημίτη για πρωθυπουργό για να σας κλείσουν τελείως τα μάτια με το πρόσχημα κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, θα επιβάλουν πλαφόν γεωργικής επάρκειας. Έτσι θα λένε ότι δεν αφομοιώνουμε το επιπλέον προϊόν αλλά ούτε θα επιτρέπουν να το διαθέσετε μόνοι σας γιατί θα θεωρείτε βάση την νομοθεσίας περί ελεύθερων επαγγελματιών παράνομη ενέργεια και θα πηγαίνετε αυτόφωρο. ΕΡΙΞΕ ΧΑΛΑΖΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ;  Μα ξεχνάτε θα λέγεστε επαγγελματίες δεν θα δικαιούστε αποζημίωσης πλέον.

Α ρε τυχεροί.

60

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: