Ο σεβασμός στην θρησκεία σου φαίνετε από τις λεπτομέρειες.


Με αφορμή σήμερα τα Θεοφάνεια και την αχαρακτήριστη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού Τσίπρα, ενός κατά δήλωση του Άθεο, μου δίνει το δικαίωμα να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου όχι στον κύριο Τσίπρα, αλλά στην ίδια την εκκλησία της Ελλάδος.

Κύριε Ιερώνυμε από πότε άθεοι, αλλόθρησκοι και χαβαλέδες του χριστιανισμού έχουν δικαίωμα να αγγίζουν τον σταυρό της χριστιανοσύνης;

Αυτό που είδε όλος ο Ελληνικός λαός με το να δίνει ο υπηρέτης του χριστού και του χριστιανισμού, μητροπολίτης τον σταυρό στον Άθεο Τσίπρα και στον “σατανιστή” φιλοτζιχαντιστή Καμίνη τον σταυρό να τον πετούν λες και έπαιζαν play station, ο Παυλόπουλος τραβούσε τον σταυρό λες και είχε ρίξει πετονιά  και προσπαθούσαν να βρουν κέντρο, τι ήταν ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ; Αλλά το επαίσχυντο μετά να δίνουν τον σταυρό και να κτυπούν με το χέρι τους στο μπράτσο τον ιερωμένο μητροπολίτη, λες και ήταν παλιά φιλαράκια, ε αυτό δεν μπορώ να το μασήσω ρε παιδιά.

Capture

Αντίθετα οι Ρώσοι δίνουν ακόμα και στην λεπτομέρεια σημασία. Ένα άνοιγμα στον πάγο για να βρουν το νερό, δεν είναι ένα απλό άνοιγμα. Δείτε στην φωτογραφία. Σχηματίζουν τον σταυρό. Σεβασμό στην θρησκεία μας γιατί η οργή κατά των απίστων δεν θα αργήσει να έρθει με πολλούς τρόπους. Λοιμούς σεισμούς και προσωπικές τιμωρίες θα είναι το αντίτιμο.

epii

60gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: