Προς τους αγρότες στα μπλόκα


Capture

Εκτάκτως είχα μεταβεί στις Σέρρες. Θέλω να σας μεταβιβάσω τις εντυπώσεις μου από τα μπλόκα των αγροτών. Η δυναμική τους είναι μεγάλη και εντυπωσιακή. Το τι λένε στα κανάλια δεν εμπεριέχει καμία δόση αλήθειας με το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Δικό μου πρόσωπο που ήταν πρόεδρος σε αγροτικό συνεταιρισμό και τώρα βεβαίως είναι συνταξιούχος σε ηλικία 79 χρόνων μου είπε ότι τέτοια δύναμη κρούσης και παλμού δεν είχε υπάρξει ξανά.

Στον νομό Σερρών θεωρούν ότι οι ημέρες της κυβέρνησης είναι λίγες αν συνεχίσει αυτήν την πολιτική κατηφόρα που έχει ξεκινήσει. Kαλά θα κάνουν όσοι βουλευτές ψηφίσουν τα μέτρα να αλλάξουν πατρίδα. Τους περιμένουν άσχημες καταστάσεις.

Γυρνώντας, εν σχέση με την ημέρα που ανέβηκα στις Σέρρες διαπίστωσα ότι τα τρακτέρ στα μπλόκα αυξήθηκαν. Ιδικά στα Τέμπη, στο διπλάσιο. Η ταλαιπωρία μικρή μπροστά σε αυτά που προσπαθούν να επιτύχουν και μην κρυβόμαστε αφορά όλους μας. Μπορώ να πω ότι περισσότερο κακό κάνει η εκάστοτε τοπική αστυνομία που αδιαφορεί να καθοδηγεί τους οδηγούς, παρά οι αγρότες. Θέλω όμως να επισημάνω κάτι.

Οι μεθόδους που χρησιμοποιούν είναι πλέον προβλέψιμες και δεν ενδιαφέρει το κράτος μιας και δεν το εμποδίζει να λειτουργεί. Διαπίστωσα μετακινήσεις βουλευτών νύχτα και μέσο αεροδρομίων, η με αστυνομική συνοδεία και πάλι νύχτα. Περνούσαν κανονικά.

Προτρέπω λοιπόν τους αγρότες να αναιρέσουν τις μεθόδους κινητοποιήσεων ταλαιπωρίας του απλού κόσμου και να στραφούν στα ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΥΠΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΣΤΑ ΤΕΛΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ που μέχρι σήμερα είναι και το ουσιώδες μέτρο που έχουν πάρει τα μπλόκα.

Όσο αφήνετε να δουλεύουν και να εισπράττουν δεν κάνετε τίποτα. Αν επιθυμείτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ τότε αλλάξτε ταχτική.

60gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: