Αναρωτηθείτε γιατί θέλουν να κλείσουν τα σύνορα μας.


bulgaria_640_355

Στα χρόνια που έχουν περάσει οι προβλέψεις μας σε πολιτικά θέματα είχαν τόση επιτυχία που αναρωτηθήκαν αν έχουμε μέσα μέσα από κυβερνητικές πηγές. Θέλω να ενημερώσω ότι η μακρόχρονη ενασχόληση με την παρακολούθηση του ηλεκτρονικού τύπου, σαν αμερόληπτο μέσο, με βοήθησε ώστε να αποκτήσω αυτήν την εμπειρία που χρειάζομαι για να διαχωρίζω την ήρα από το στάρι.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα μου έχει προξενήσει εντύπωση η τόση επιμονή των βόριων Ευρωπαίων να κλείσουν τα σύνορα μας. Ψάχνοντας και μελετώντας όλη την κατάσταση κατέληξα κάπου.

Την ίδια εντύπωση μου προκαλεί όμως, πως επώνυμοι δημοσιογράφοι δεν έχουν σκεφτεί ότι οι ευρωπαίοι κάτι γνωρίζουν περισσότερο και έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι σε πιθανή παγκόσμια σύρραξη με την Τουρκία και την Ρωσία, αν προκύψουν νέες ορδές προσφύγων και μάλιστα από την Τουρκία, δεν έχουν άλλη διέξοδο παρά μόνο προς την Ευρώπη. Οπότε είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις να βρίσκουν τον “ΒΛΑΚΑ”. Τον βλάκα πρωθυπουργό, τον βλάκα πρόεδρο τον βλάκα πολίτη, που θα του φορτώσουν όλη αυτήν την κοσμοσυρροή.

Την έξοδο από την ΣΕΓΚΕΝ δεν είναι λόγια του αέρα. Έχουν σκοπό να κλείσουν και να ΦΡΑΞΟΥΝ τα σύνορα προς την Ευρώπη για τους προφανής λόγους.

Αν έστω και σε έναν μεγαλοδημοσιογράφο ρέει έστω και λίγο Ελληνικό αίμα στης φλέβες του, ας ερευνήσει αυτήν την πιθανότητα.

Αν ισχύει θα σώσει όχι μόνο την χώρα του αλλά και έναν ολόκληρο λαό.

60gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: