Ο Λεβέντης, η Οικουμενική κυβέρνηση, και ο Προβόπουλος


QW

http://news247.gr

Μιας και τα ΜΜΕ αφήνουν εσκεμμένα να πλανάτε η ιδέα της  οικουμενικής με πρωθυπουργό τον Προβόπουλο όπως προτείνει ο κύριος Λεβέντης, κάποιους βολεύει άλλωστε και μιας και υπήρξαν ψηφοφόροι κυρίως νέοι, που μη γνωρίζοντας το ποιον του εν λόγο κυρίου, αφού δεν μπήκαν καν στον κόπο να σκεφτούν πως τόσα χρόνια δεν του έδιναν σημασία και δεν τον έβαζαν μέσα στην βουλή με ποσοστά του 1%, μιας και δεν κάθισαν να ψάξουν να βρουν το ποιον του, ας δουν για ποιον κόπτεται με τόση αφοσίωση ο κύριος Λεβέντης,  να ανεβάσει στο μέγιστο αξίωμα ώστε να εξυπηρετήσει συμφέροντα , πάντως όχι Ελληνικά.

Μια ζωή ήταν όλο λόγια φανφάρες και υποσχέσεις που την επόμενη ούτε καν θυμόταν τι έλεγε.

Για να δούμε λοιπόν ο Λεβέντης ο αγωνιστής των αδυνάτων, ο άνθρωπος που θέλει να ισοπεδώσει τις συντάξεις σε συντάξεις πείνας,  γιατί έτσι λέει το επιτάσσει η Ε.Ε. και το ΔΝΤ. σε ποιον κάνει πλάτες;;

oi-prothimoi-tis-frankfourtis

Αν πάμε  πίσω μπορεί να βρούμε οτι το 1997 Κ. Σημίτης (πρωθυπουργός), Γ. Παπαντωνίου (υπουργός οικονονομίας και οικονομικών) και Λ. Παπαδήμος (διοικητής τότε της Τράπεζας της Ελλάδος και σήμερα πρωθυπουργός και επίτιμος διοικητής της ΤτΕ) αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το 80% των αποθεματικών γενεών Ελλήνων στα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία, ώστε κάνοντας η χώρα αυτοεπένδυση σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου να μειώσει το χρέος και το έλλειμμα, ώστε τελικά να μπούμε στο ευρώ.

Τα ασφαλιστικά ταμεία ήταν ήδη στα πρόθυρα της κατάρρευσης λόγω των επενδύσεων στο χρηματιστήριο και τα δομημένα ομόλογα πολύ πριν το PSI.

Επίσης ότι τα ομόλογα που κουρεύτηκαν ήταν του Ελληνικού Δημοσίου που είχαν κρατήσει τα ταμεία και φυσικά ούτε των ξένων τραπεζών, ούτε τα δομημένα.

http://diaforos.blogspot.gr

Provopoulos Litotita copy

Αυτόν ο Λεβέντης θέλει να κάνει πρωθυπουργό της οικουμενικής.  Αυτόν που έφερε την φούσκα του χρηματιστηρίου σιωπώντας για το έγκλημα που διαπράττονταν τότε.

Γι αυτό η νεολαία να προσέχει πάρα πολύ όταν φτάνει στην κάλπη.

Η ψήφος είναι χειρότερη από μια σφαίρα.
Mε τη σφαίρα σκοτώνεις τον εχθρό σου. Με τη ψήφο σου σκοτώνεις έναν ολόκληρο λαό και το μέλλον του.

60gr

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: