Το σύνδρομο Στοκχόλμης έχει κυριεύσει την Ελλάδα


siswa-smk-diculik-karena-bibi-tak-bayar-utang

Και για όσους και όσες δεν γνωρίζουν τι είναι το σύνδρομο της Στοκχόλμης απλός επιγραμματικά να πω ότι ο “βιαζόμενος” ερωτεύεται τον “βιαστή του”. Αναλυτικά διαβάστε εδώ. Έτσι λοιπόν και στην Ελλάδα της επταετίας των μνημονίων ( την τραβάει την επταετία η χώρα μας ), ο Έλληνας προσαρμόστηκε στους βιαστές του και τους ερωτεύτηκε διαδηλώνοντας κιόλας υπέρ τους να παραμείνουν όπως έχει γιατί απλός μας αρέσει ο βιασμός κατ εξακολούθηση. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί που πάσχουν από αυτό το σύνδρομο. Υπάρχουν και οι άλλοι, που ΘΑ μας ΕΣΩΖΑΝ αλλά μας έσπρωξαν ακόμα περισσότερο στους βιαστές μας, κάτι δηλαδή σαν να βλέπεις στον δρόμο ένα κοριτσάκι 12 χρονών να το θωπεύουν και αντί να το βοηθήσεις να πηγαίνεις να βοηθάς και εσύ τους βιαστές του, κάτι λοιπόν ανάλογο συμπολίτες μας στην τελευταία δημοσκόπηση της Κάπα Research για «Το Βήμα της Κυριακής», έδειξε ότι θεωρούν θετική την εξέλιξη την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και πιστεύει ότι θα ακολουθήσει περίοδος σταθερότητας».

Ας τους δώσει κανένα χαστούκι κάποιος αν τους γνωρίζετε μπας και ξυπνήσουν και συνειδητοποιήσουν ότι τους ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤ’ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.

Εθνικές Εκλογές είχαμε τον Ιανουάριο 2015 και Σεπτέμβριο του 2015.

Και τις δυο φορές εκλέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ σαν πρώτο κόμμα.

Την πρώτη φορά έβγαλαν τον ΣΥΡΙΖΑ με το σκεπτικό ότι ας βγει και μια φορά ένα ΑΡΙΣΤΕΡΟ !!! κόμμα που είναι φιλολαϊκό μπας και μας βοηθήσει να βγούμε λίγο περισσότερο από τον βούρκο που και καλά μας έχωσαν οι άλλοι.

Τα δήγματα ήταν ΑΜΕΣΑ το τι θα ακλουθούσε και όταν έγιναν οι επόμενες εκλογές θα περίμενε ένας σώφρον άνθρωπος τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πολύ αισθητά χαμηλά από τις προηγούμενες εκλογές.

Τότε είχαν σπεύσει δημοσιογράφοι να πουν ότι αυτή η μικρή αλλαγή στα ποσοστά προέρχεται από το κοντινό διάστημα που μεσολάβησε από τις προηγούμενες εκλογές.

Δηλαδή αν γράψω ότι αυτό που τους «έμπαινε» από τον Ιανουάριο δεν το αισθάνθηκαν καλά και ήθελαν να ολοκληρώσει την διείσδυση θα είναι σεξιστικό;;

Γιατί τώρα αυτό αποδεικνύεται.  Και μετά αναρωτιούνται γιατί είχε τόσο κόσμο το Gay Pride που με τόση λαχτάρα διοργάνωσαν οι άρχοντες των μεγαλουπόλεων που ζούμε.

Να τους ξαναψηφίσετε παιδιά θα σας φέρουν και κτηνοβασία σε λίγο. Προσπαθεί αυτή η κυβέρνηση να σας εξιχρονίσει αλλά δεν το βλέπετε βρέ χαζά.

Θα παραμείνουμε στα ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ;   Στον Πλάτωνα στον Θουκυδίδη στον Αριστοτέλη, τώρα έχουμε «η σεξουαλική απελευθέρωση» από τον Νίκο Φίλη, «η πανθρησκεία» από τον ίδιο συγγραφέα τον Νίκο Φίλη, «γιατί έχουμε εθνικές εορτές» από τον ίδιο συγγραφέα τον Νίκο Φίλη, «τα άπαντα του νεοφιλελευθέρου Κομουνιστή» από τον συγγραφέα Γιώργο Κατρούγκαλο, «τι σημαίνει στην πραγματικότητα ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ» του συγγραφέα Αλέξη Τσίπρα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ.

Τελειώνοντας επανέρχομαι στον τίτλο και πιστεύω να καταλαβαίνετε όσοι είχατε την υπομονή να με διαβάσετε, ότι το σύνδρομο Στοκχόλμης έχει κυριεύσει την Ελλάδα και δεν υπάρχει θεραπεία από τους επίδοξους βιαστές μας οπότε κάποια στιγμή οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι η ιδεοληψία, η φράση «ανήκουμε στην δύση» και άλλα όμορφα ντυμένα ακουστικά σποτάκια πλέον δεν έχουν την ανάλογη βαρύτητα.  Το συμφέρον της Ελλάδας είναι αλλού τώρα. Αν θέλετε ας το δείτε και να το δήξετε στις επόμενες εκλογές.  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ κάτι αρχαιοελληνικό στην καθομιλουμένη.

60gr.blue

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: