8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.


60gr1500

8 Οκτωβρίου είχαμε προβλέψει την απάτη που θα κρυβόταν μέσα στις επιστολές Κατρούγκαλου (εδώ)  και προτρέπαμε τους Συνταξιούχους να κάψουν αυτές τις επιστολές σε ένδειξη διαμαρτυρίας, συμβολίζοντας το κάψιμο που θα υποστούν στις επερχόμενες εκλογές, διότι δεν είναι όλοι πρόβατα να τρώνε σανό, ανάμεσα μας υπάρχουν υπερήφανοι άνθρωποι που δεν δέχονται να υποτιμούν την νοημοσύνη τους, ο κάθε Κατρούγκαλος πολιτικάντης χωρίς ήθος χωρίς αρχές και με γνώμονα την πολιτική καρέκλα.

Η εξαπάτηση αγγίζει τα ποινικά όρια και ενώ είχαμε ειδοποιήσει με προσωπική μας επιστολή τις ομοσπονδίες συνταξιούχων να μην αρκούνται σε διαδηλώσεις με σπόνσορα το ΠΑΜΕ, να καταφύγουν σε διεθνή δικαστήρια σε διεθνείς διαμαρτυρίες και να αποκαλύψουν τις εξαπατήσεις κατά των συνταξιούχων.

Μετά από αρκετό διάστημα που χτυπάγαμε τα καμπανάκια, τώρα ανακαλύπτουν τα όσα λέγαμε.

Κάλιο αργά παρά ποτέ. Μαζικές προσφυγές έχουν ξεκινήσει στα ταμεία για παράνομες περικοπές και όπως προείπαμε, αγγίζουν τα όρια του ποινικού δικαίου η δήθεν από μεριάς κυβέρνησης επίκληση λάθους που θα διορθωθεί.

Παραθέτουμε ολοκληρωμένη εικόνα της εξαπάτησης σε βάρος συνταξιούχων με μια ανάρτηση σύνταξης, η οποία πριν την εφαρμογή του Νόμου Κατρούγκαλου ήταν σε σύνολο μεικτών αποδοχών 2012,91€ και ΕΤΕΑΜ μεικτά 661,92€

Στην επιστολή Κατρούγκαλου θα δείτε ότι εμφανίζει στην πρώτη σελίδα ότι η προηγούμενη επικουρική ήταν 381,54€ και τώρα είναι 187,98€. Η πραγματικότητα είναι η εξής. Η προηγούμενη μεικτή επικουρική και εδώ θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι εσκεμμένα δεν γράφει ότι αναφέρεται σε μεικτές αποδοχές για να έχει έδαφος διαστρέβλωσης, ήταν 661,92€  και με τις περικοπές έπεσαι στα 187,98€ μεικτών αποδοχών χωρίς τις κρατήσεις δηλαδή 156,36€ καθαρά από 260,71 καθαρά προ περικοπών.

Στην πίσω πλευρά της σελίδας τώρα συνεχίζεται η παραπληροφόρηση αναγράφοντας ότι η μεικτή κύρια σύνταξη ήταν 1698,64€ ενώ η πραγματική μεικτή σύνταξη ήταν 2012,91€

Δείτε τα σχετικά έγγραφα για του λόγου το αληθές.

image2image1image3image4

60gr.blue

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: