ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΔΗΣΗ.


60GR.png

Με την παρακμή του συστήματος υγείας που έχει αυτήν την στιγμή η χώρα μας, σε περίπτωση κρούσματος ιού Εμπολα, θα σημάνει και την καταδίκη του έθνους μας όπως και των ανθρώπων. Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα γράψουν μια νέα σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας.

Με την εξευτελιστική κατάσταση που επικρατεί από τις λεγόμενες ΜΚΟ και τους υποτυπώδεις αλληλέγγυους να προωθούν την ελεύθερη πρόσβαση μεταναστών ανάμεσα μας, θα συμβεί το μοιραίο για την χώρα μας ισάξιο σαν μια πτώση ατομικής βόμβας μέσα στο Σύνταγμα.

Την πρώτη ημέρα διάγνωσης τα νοσοκομεία θα είναι σε πλήρη αποδιοργάνωση να μπορούν να ελέγξουν τα άτομα μέσω απομόνωσης τους από τους υποτυπώδης υγιείς. Η πλήρη έλλειψη σχεδιασμού θα επιφέρει πανικό γιατί δεν θα είναι σε θέση να ελέγξουν ποια άτομα ήρθαν σε επαφή μαζί τους ώστε να εξεταστούν. Οι δομές απομόνωσης τους είναι ανύπαρκτες οπότε θα αναγκαστούν να τους φυλακίσουν και να τους εγκλωβίσουν σε ελεγχόμενα περιφραγμένα κέντρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μέσω του ανέμου δεν θα μεταφερθεί η μόλυνση στην ενδοχώρα.

Οι επιπτώσεις στην καθημερινότητα εκφράζεται με μια λέξη. ΠΑΝΙΚΟΣ.

Ο κόσμος δεν θα πηγαίνει σε μέρη που συχνάζουν μεγάλες ομάδες ανθρώπων όπως θέατρα κινηματογράφοι εκδηλώσεις αγορές. Οι γονείς θα είναι επιφυλακτικοί να στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία.

Μέσα μεταφοράς θα είναι άκρος απορριφθέντα για το ευρύ κοινό. Η Ελλάδα σε έναν εμφύλιο με θύματα χωρίς πόλεμο. Το όπλο το έχουν. Ευχηθείτε να μην μας το σερβίρουν κιόλας.

Το τέλος της χώρας μας απλός δεν το προβλέψαμε ότι θα έρθει με έναν τέτοιο τρόπο.

60gr.blue

http://www.xorisorianews.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: