ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ. ΤΟ “ΜΟΝΙΜΟ” ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ


60gr

Εντύπωση προκαλεί ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ με την εμμονή να προσκαλεί στις εκπομπές του μια καλεσμένη που το βιογραφικό της και η πορεία της μας παραπέμπουν σε ακραίες πολιτικές εφαρμογές, άλλωστε έχει εκπαιδευτεί πάνω στην εξαφάνιση της ανθρώπινης υπόστασης, τον εξευτελισμό του ανθρώπινου ήθους, την χρηματική εξασφάλιση των υπερδυνάμεων με εκφράσεις που παραπέμπουν στην υποταγή ενός κράτους, και δεν μιλώ για κάποια που δεν γνωρίζουμε.

Είναι η κυρία Μιράντα Ξαφά, που ξεκίνησε την καριέρα της στο Δ.Ν.Τ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ «ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΔΡΑΣΗ»   έλεγε ότι οι συντάξεις των ήδη συνταξιούχων πρέπει να εξισωθούν με τις νέες συντάξεις των εργαζομένων που θα βγουν μετά από 10 χρόνια, για να μην υπάρχει αδικία στο ύψος της καταβολής και να επέλθει εξίσωση νέων και παλαιών συντάξεων.

Φαίνεται ότι η κυρία Μιράντα Ξαφά, αγνοεί επιλεκτικά, άλλωστε αυτήν την εκπαίδευση έχει πάρει από το ταμείο που έχει αποτύχει στις πολιτικές του παγκοσμίως, ότι οι παλαιοί συνταξιούχοι έχουν ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ άλλες υψηλότερες εισφορές από αυτές που καταβάλουν η θα καταβάλουν στο μέλλον οι εργαζόμενοι, ότι έχουν υποστεί μειώσεις μέχρι και 70% από τις αρχικές.  Σκοπός βεβαίως του ταμείου είναι να δημιουργήσει βαλκανικές ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ μιας και ο κύριος Πολ Τόμσεν μας έχει εντάξει στις βαλκανικές χώρες και απαξιεί να επικαλεστεί την Ευρωπαϊκή μας ταυτότητα.

Θυμάστε το τραπέζωμα Αλαφούζου Τσίπρα;;  Καταλαβαίνουμε όλο και περισσότερο γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο τηλεοπτικός  ΣΚΑΪ υπογείως είναι όλο και ποιο κοντά στις απόψεις τους.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ  ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ … ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α. ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

 

Το βιογραφικό της κυρίας Μιράντα Ξαφά

Η Μιράντα Ξαφά γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου τελείωσε τις βασικές οικονομικές σπουδές στο Pierce College. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Pennsylvania των ΗΠΑ, όπου ολοκλήρωσε την διδακτορική της διατριβή το 1979, μελετώντας τις εκπτώσεις στις εισαγωγές βιομηχανικών προϊόντων από τη συμφωνία σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Κοινότητα. Από το 1980 μέχρι τον Απρίλιο του 1991 εργάστηκε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) στην Ουάσινγκτον, όπου ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση σταθεροποιητικών προγραμμάτων, κυρίως στη Λατινική Αμερική. Από τον Μάιο του 1991 έως τον Οκτώβριο του 1993 εργάστηκε στην Αθήνα, με άδεια από το ΔΝΤ, ως οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Κων/νου Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια εργάστηκε στην επενδυτική τράπεζα Salomon Brothers στο Λονδίνο, αρχικά ως οικονομολόγος και από το 1997 ως global currency strategist για τις αναδυόμενες αγορές. Το 2004 διορίστηκε, με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, αναπληρώτρια εκτελεστική διευθύντρια στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ως εκπρόσωπος της Ελλάδας), θέση στην οποία παρέμεινε έως το 2009, όταν τη διαδέχθηκε αρχικά ο κ. Χρήστος Χατζηεμμανουήλ (δεν αποδέχθηκε τον διορισμό), και στη συνέχεια ο καθηγητής κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης. Έχει διδάξει οικονομικά στα Πανεπιστήμια της Pennsylvania και Princeton των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει δημοσιεύσει άρθρα και μελέτες πάνω σε θέματα που αφορούν το διεθνές εμπόριο, την κίνηση κεφαλαίων, την κρίση των χρεών και την Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

60gr.blue

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: