Η πρώτη αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ θα ρίχνει πρόστιμα σε άνεργους ύψους 22%


60gr

Όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερο άρθρο μας, η ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Τσίπρα – Καμμένου με σταλινικές πεποιθήσεις δεν ταιριάζουν σε μια Ευρωπαϊκή χώρα.

Τελειώστε τους πριν είναι αργά.

Ποιο προσκυνημένοι ……. πεθαίνεις.

60gr.blue

Με πρόστιμο απειλούνται κατηγορίες φορολογουμένων όπως άποροι, άνεργοι, νοικοκυρές χωρίς εισόδημα, ηλικιωμένοι, ακόμη και ανάπηροι αν δεν συμμορφωθούν με τις διατάξεις του νέου νόμου για τη χρήση του πλαστικού χρήματος που τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2017.

Σύμφωνα με το νέο νόμο για το πλαστικό χρήμα και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πέρασε από τη Βουλή την περασμένη Δευτέρα, με πρόστιμο έως και 22% απειλούνται όσοι δεν πραγματοποιούν μέσω κάρτας τις δαπάνες που ζητά το κράτος.

Ακόμη και άποροι που ανήκουν στις ομάδες των οικονομικά αδύναμων θα πρέπει να κάνουν αγορές με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής και με χρήματα που δεν έχουν για το τεκμαρτό εισόδημα που τους βαραίνει.

Επιπλέον, νοικοκυρές χωρίς εισόδημα δεν καλύπτονται από τις δαπάνες που πραγματοποιεί ο/η σύζυγός τους που έχει κάρτα και εισοδήματα, αλλά απαιτείται να εμφανίσουν δικές τους δαπάνες. Το ίδιο ισχύει και για τους ανέργους που φιλοξενούνται από γονείς ή συγγενείς τους.

Επιπλέον, άτομα με υψηλό βαθμό αναπηρίας αλλά και ηλικιωμένοι που ζουν καθηλωμένοι στα σπίτια τους ή σε μικρά χωριά είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν αποδείξεις για να καλύψουν το 10%-20% του πραγματικού ή πλασματικού εισοδήματός τους, όπως ορίζεται από τη φορολογική τους δήλωση.

ΠΗΓΗ

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: