Με αφορμή την πώληση της Taxibeat.


taxibeat-thumb-large-2-thumb-large

Τα ΜΜΕ, που με τόση εμπάθεια εκτελούν απλός ιδιωτικά συμφέροντα με στοχευμένη προβολή ειδήσεων όταν πρέπει και όπου πρέπει, όταν είχε ξεκινήσει αυτή η ιδιωτική Ελληνική πρωτοβουλία, είχαν αγκαλιάσει την προβολή για διαφημιστικούς σκοπούς με επαναλαμβανόμενες προβολές και όλα τα σχετικά, βεβαίως προς όφελος δικό τους και όχι γιατί τους μάγεψε η ιδιωτική πρωτοβουλία.

Αυτή λοιπόν η εταιρεία που τόσο πολύ “αγκάλιασαν” και πρόβαλαν, πουλήθηκε σε Γερμανικών συμφερόντων εταιρία Daimler, της μεγάλης Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και δεν άνοιξε ρουθούνι γιατί απλός κρύβονται συμφέροντα.

Δεν κατηγορώ τους ιδιοκτήτες της Taxibeat, γιατί λόγο των capital controls αναγκάστηκαν να την δώσουν, αφού πνίγηκαν οικονομικά, αφού τους έπνιξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ. πρωτίστως μιας και δεν φρόντισαν να στηρίξουν και να υποστηρίξουν την εταιρία και βεβαίως μου αφήνουν όλο το δικαίωμα να σκέπτομαι ότι εν τέλη ενεργούν υπογείως για ξένες χώρες και συμφέροντα από αυτά της Ελλάδας.

Εμείς όμως σαν Έλληνες που συνεχίζουμε να πιπιλάμε την καραμέλα των ιδιωτικοποιήσεων έχουμε αναρωτηθεί, ότι όταν η ιδιωτικότητα προέρχεται από άλλες χώρες τότε το χρήμα σου φεύγει προς όφελος αυτών, που τώρα σου λένε ότι πρέπει να κόψεις τις συντάξεις και τους μισθούς; Σκεφτείτε πόσες τέτοιες εταιρίες έχουν εισχωρήσει στην Ελλάδα και απορροφούν την οικονομία μας.

Ναι στην ιδιωτικοποίηση ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά θα πω ότι οι Έλληνες στα 7 χρόνια μνημονίων αποδείχτηκαν μαθητές νηπιαγωγείου στην πολιτική παιδία και το πληρώνουν και θα συνεχίσουν να το πληρώνουν όσο απλός δέχονται την ήτα τους.

60gr.blue

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: