Τα συμπεράσματα δικά σας.


Αγαπητοί αναγνώστες. Σήμερα μόλις, διαβάσατε και εγώ μαζί ότι παραπέμπεται μια δημοσιογράφος για ισλαμοφοβία στα δικαστήρια. Ο λόγος θα τον διαβάσετε στο αντίστοιχο άρθρο. Εγώ σε αυτό που θέλω να μείνω βλέποντας αυτό το video που μου έστειλαν, είναι να θέσω σε προβληματισμό τους Έλληνες συντηρητικούς και μη, αν αυτοί που έρχονται εδώ είναι πραγματικά οικονομικοί μετανάστες η πρόσφυγες, τι είναι, αν η ανεκτικότητα της κυβέρνησης και η αρνητική αντιμετώπιση από αυτήν των πολιτών της Ελλάδας, δίνει δικαίωμα σε αυτούς να σηκώνουν ανάστημα σε μια χώρα που αρχικός τους υποδέχεται χωρίς δεύτερη κουβέντα και αν εν τέλη ο σκοπός είναι άλλος εκτός από τον επιφανειακό προβαλλόμενο από τις Μ.Κ.Ο.

Το video είναι με υπότιτλους και έτσι θα σας βάλω μια σειρά φωτογραφίες από την ροή του video να προβληματιστείτε.

Στην παρακάτω φωτογραφία θα διαβάσετε να λέει ότι προέρχεται από χώρα που είναι σε πόλεμο. Κρατήστε το αυτό.Screenshot 2017-05-05 16.40.58

Στις τρις επόμενες αναφέρει ότι είναι καθηγητής υπολογιστών.

Λέει κιόλας να δείξει το πτυχίο του.

Στην τρίτη φωτογραφία θα διαβάσετε ότι δίδασκε 8 χρόνια στην ΙΝΔΙΑ.

Screenshot 2017-05-05 16.42.11Screenshot 2017-05-05 16.42.13Screenshot 2017-05-05 16.42.15

Στην τέταρτη φωτογραφία διαβάζετε ότι έρχεται από το Αφγανιστάν. Μια χώρα σε πόλεμο. Και αναρωτιέμαι. Ένας καθηγητής υπολογιστών με ραγδαία ανάπτυξη στην πληροφορική αυτήν την στιγμή στην Ινδία και μάλιστα να διδάσκει 8ο ολόκληρα χρόνια, να φεύγει από εκεί για να πάει στο Αφγανιστάν όπου και από εκεί φεύγει για να έρθει στην Ελλάδα να δηλώσει και πρόσφυγας αφού έχει περάσει το Τουρκεστάν η το Ιράν, την Τουρκία η το Ιράκ και μπήκε στην Συρία για να μας έρθει εδώ ξανά από Τουρκία, εμένα προσωπικά δεν μου κάθεται καλά στο μυαλό μου.

Η Ελλάδα είναι ένα “τραυματισμένο μικρό ζωντανό” που λιγοψυχεί και γύρο του είναι οι “λύκοι” που το στριφογυρίζουν για να του επιτεθούν. Υπάρχουν και αυτοί που μπορούν να την σώσουν αν σκεφτούν την χώρα τους σαν “πληγωμένο ζώο” σε κίνδυνο. Αλλά οι ίδιοι μπορούν κάλλιστα να γυρίσουν την πλάτη δείχνοντας στους “λύκους” τον δρόμο για να την κατασπαράξουν. Η επιλογή μας είναι τι θέλουμε εν τέλη για εμάς τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Το να πεθάνουμε εμείς για να ζήσουν καλά οι εισβολείς και τα παιδιά τους όταν τα δικά μας παιδιά η θα αφανιστούν η θα γίνουν μετανάστες και εμείς δεν θα ζούμε για να δούμε την συνέχεια μιας κατεστραμμένης χώρας στον βωμό της αλληλεγγυότητας ;;;;… τότε προβληματίζομαι.

Capture

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: