Η πολιτική απόφαση είναι σαν όπλο μαζικής καταστροφής.


Capture

Παίρνω μια καλή πάσα από τον τίτλο «η Μεγαλοοικονόμου της Ένωσης Κεντρώων προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ», για να γράψω την εξής διαπίστωση που πρέπει να σκεφτούν καλά όσοι από τους συμπολίτες μας την ημέρα των εκλογών σκέπτονται παιδαριώδες και αντί να ασκήσουν το μέγιστο δικαίωμα απόφασης για την χώρα τους, νομίζουν ότι είναι ένα πανηγυράκι και ψηφίζουν Χρυσαυγίτες και Μεγαλοοικονόμου δηλαδή Ένωση Κεντρώων.

Όταν ψηφίζουμε έναν υποψήφιο για να τον βάλουμε στην βουλή, πρωτίστως θα πρέπει να ελέγχουμε τι καπνό φουμάρει που λέει και ο λαός μας.

Δυστυχώς έχουμε βάλει μέσα στην βουλή μέσο της ψευδοαριστερής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του απροσδιόριστου πολιτικού περιεχομένου ιδεολογικά ΑΝ.ΕΛ., και τους κατ επάγγελμα τραμπούκους της χρυσής αυγής,  ένα μάτσο άσχετους να διοικήσουν μια χώρα.

Εκτός όμως όλων αυτών οι προαναφερόμενοι έβαλαν μέσα στην βουλή άτομα που το σκεπτικό τους είναι η καρέκλα και ποσώς τους ενδιαφέρει η διοίκηση μιας χώρας και ακόμα χειρότερα δεν τους ενδιαφέρει να υπηρετήσουν τον Ελληνικό λαό όπως έχουν ιδεολογική υποχρέωση.

Και λέγοντας υπηρετήσουν, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι ψηφοφόροι ότι οι εργοδότες αυτών που αποφασίζουν για αυτόν είναι αυτοί οι ίδιοι που τους έβαλαν μέσα στον ναό της δημοκρατίας, την βουλή.

Οπότε όταν βλέπουμε αυτές τις γελοιότητες από βουλευτές στα ΜΜΕ  αντιπροσωπεύουν ψηφοφόρους που τους τοποθέτησαν μέσα εκεί.

Η πολιτική είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής. Όταν ενεργοποιηθεί δεν σκοτώνει έναν αλλά πολλούς μαζί.

Μεγαλοοικονόμου Θεοδώρα – Βιογραφικό
Βουλευτής Β΄ Πειραιώς με την Ένωση Κεντρώων στις εκλογές Σεπτεμβρίου 2015. Επιχειρηματίας στον χώρο του κοσμήματος στον Πειραιά, με δραστηριότητες στην Αργυρούπολη και στα Κύθηρα.
Σπούδασε λογιστικά και γραμματεία επιχειρήσεων και εργάστηκε από πολύ νεαρή ηλικία σε ναυτιλιακή εταιρεία.

60gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: