Ποιος είναι ο φασίστας;


 

Ποιος είναι ο φασίστας;

Παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες κάποιους μεγάλο δημοσιογράφους που θέτουν εαυτό στους υψηλά νοήμονες πολίτες της χώρας, να καταφέρονται με την ευκαιρία του συμβάντος του γλυπτού «έκπτωτος άγγελος – εωσφόρος» κατά το wikipedia και με την σύμφωνη προσφώνηση του δήμαρχου Πειραιά σαν έκπτωτο Άγγελο, με τους χαρακτηρισμούς όπως.

Ν. Χατζηνικολάου: «Σατανικοί μαλάκες αυτοί που έριξαν το Phylax»

Άρης Πορτοσάλτε « σκοταδιστές και φασισταριά όσοι απλός μιμούνται τους τρομοκράτες του issis».  (Μόνο που οι issis κατέστρεφαν αρχαιορωμαϊκα αγάλματα και όχι καρικατούρες).

Και εγώ μαζί τους. Δεν συμφωνώ με αυτές τις ενέργειες αλλά δεν συμφωνώ οι επιφανείς δημοσιογράφοι των ΜΜΕ να υποτιμούν την γνώμη μου και να προσπαθούν να επιβάλουν με χυδαίους χαρακτηρισμούς  μια ύποπτη σκοτεινή πλευρά που μου αφήνουν το δικαίωμα να πιστεύω ότι θέλω αφού χρησιμοποιούν τρομοκρατικές μεθόδους επιβολής σκέψης προκειμένου να περάσουν υποσυνείδητα το δικό τους σαν ορθό η αληθές.

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αυτά τα τρανταχτά ανοικτόμυαλα δημοσιογραφικά μυαλά το εξής.

Οι περισσότεροι πολίτες που προσφωνείτε με τους ποιο πάνω χαρακτηρισμούς, (είμαι ένας από αυτούς), στης 100 αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, της 99 της κοινοποιούν γιατί συμφωνούν με τις απόψεις σας, της σκέψεις σας, αλλά στην 1α έχουν μια διαφωνία, μια άλλη άποψη, όπως έχουν κάθε δημοκρατικό δικαίωμα, σημαίνει τι για εσάς; ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό; ότι γράφω αρλούμπες; η ότι ταυτίζεστε με φασισταριά;

Για απαντήστε μου λοιπόν αφού συμφωνούν στα 99 μαζί σας και διαφωνούν στη 1α αλλά εσείς τα μεγάλα δημοκρατικά μυαλά τους βάζετε ταμπέλες ρατσιστικής προελεύσεως τύπου φασίστες σκοταδιστές ηλίθιους και λοιπά κοσμητικά, εκ του ασφαλούς λόγο επαγγέλματος και χωρίς να μπαίνετε στην βάσανο ότι δεν τους παρέχεται ο αντίλογος, και κατά την ετοιμολογία «ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ» (wikipedia) τότε καλοί μου τετραπέρατοι απλοί πολίτες πλην επιφανείς δημοσιογράφοι ποιος είναι ο φασίστας;;;

wikipedia    Εωσφόρος, ο έκπτωτος άγγελος     

Σύμφωνα με πολλά αποσπάσματα (Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης, Αποκάλυψη του Ιωάννη), ο Εωσφόρος πριν από την πτώση του ήταν ο σπουδαιότερος, ο πρώτος στην ιεραρχία των αγγέλων. Το όνομά του σήμαινε «αυτός που μεταφέρει το φως». Η μετέπειτα ονομασία του ως «Σατανάς» προέρχεται από την εβραϊκή λέξη σατάν, η οποία χρησιμοποιήθηκε στην ελληνική μετάφραση των Εβδομήκοντα με τις λέξεις «Σατανάς» ή «Διάβολος» και δηλώνει τον επίβουλο, τον εχθρό. Αυτός που άλλοτε «έφερε το φως» μετατράπηκε στον κατ’ εξοχήν εχθρό του ανθρώπου. Επειδή είχε μεγάλη δόξα, η σοφία του διεφθάρη και η υπερηφάνεια του μετατράπηκε σε αλαζονεία, με αποτέλεσμα να απαιτεί να είναι ίσος με το Θεό. Η αλαζονεία λοιπόν ήταν ένα από τα βασικά αίτια που οδήγησαν τον Εωσφόρο στην πτώση.

*Capture

 

60gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: