Η άγνοια των Ελλήνων που εκμεταλλεύονται οι Σκοπιανοί


Capture

Χθες στο δελτίο ειδήσεων του STAR είχε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ αναδεικνύοντας την βλακώδη άγνοια των Ελλήνων που εκμεταλλεύονται οι Σκοπιανοί.

Στο video θα δείτε σε πανηγύρια που γίνονται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας να καλούν (!!!) σκοπιανά συγκροτήματα και να βρίσκουν την ευκαιρία οι δεύτεροι λόγο ανύπαρκτης της σλαβικής γλώσσας οι Έλληνες να τραγουδούν αλυτρωτικά και διεκδικητικά εδαφικά τραγούδια.

Μεγάλο ρίσκο για τους σκοπιανούς τραγουδοποιούς γιατί πραγματικά αν γνώριζαν οι Έλληνες την γλώσσα θα τους λιντσάριζαν επιτόπου.

Είμαστε ένας χαζοβιόλης λαός ο οποίος εκμεταλλεύεται από τον οποιοδήποτε οποιαδήποτε στιγμή γιαυτο και μας διαλέγουν σαν λαό να κάνουν τα παγκόσμια πειράματα τους στην πλάτη μας.  Ένας από τους εντολοδόχους είναι και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ. που με την μέθοδο της υποβολής πλάσαραν χρόνο με τον χρόνο την λέξη «ρατσιστής» και «φασίστες» όπου δεν περνούσε η εντολή των ανωτέρων τους.

Έλληνες. Κυρίως οι μεγαλύτεροι. Διδάξτε τα παιδιά σας ότι όλοι οι λαοί δεν είναι σαν εμάς και να τους υποδείξετε να είναι πάντα επιφυλακτικοί με λαούς άλλων χωρών κυρίως γειτόνων.

Όλοι τους έχουν βρει την αγελάδα που έχει πολύ γάλα και θέλουν να την διεκδικήσουν με κάθε τρόπο.

Ρατσιστής είναι ο Έλληνας που δεν υπερασπίζεται τα ιδανικά τα συμφέροντα την θρησκεία και τα εδάφη της χώρας του και όχι αυτός που πρεσβεύει μια Ελλάδα υπερήφανη και ισάξια με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: