Το χρονοδιάγραμμα της απομόνωσης.


Capture

27 Απριλίου. Παραμένουν τα μέτρα μέχρι και 20 Μαΐου

20 Μαΐου. Τα νέα μέτρα αλλάζουν μόνο στο να μεταβείτε 3 άτομα σε ένα αυτοκίνητο και μόνο της οικογένειας. Τα άλλα μέτρα παραμένουν μέχρι και 10 Ιουνίου.

10 Ιουνίου. Οι πανελλαδικές θα γίνουν διαδικτυακά μέσα από πλατφόρμα του υπουργείου. Δεν αλλάζουν τα μέτρα μέχρι και 20 Ιουνίου.

20 Ιουνίου. Αίρεται το μέτρο της άδειας για μετάβαση. Παραμένει όμως ο περιορισμός στον δήμο που ανήκετε. Τα μέτρα θα εξεταστούν στο τέλος Ιουνίου.

Τέλος Ιουνίου. Επειδή το προσωπικό θα κάνει χρίση αδειών παραμένουν τα μέτρα όπως είναι και τα ξανά λέμε τον Σεπτέμβριο.

Σεπτέμβριος. Πρώτη δημόσια καθημερινή ενημέρωση μετα το καλοκαίρι.

Τσιόδρας. Το καλοκαίρι πήγε καλά. Τα κρούσματα λιγόστεψαν. Αλλά όπως σας έλεγα το φθινόπωρο θα έχουμε έξαρση. Γι’ αυτό. Επανέρχονται τα πρώτα μέτρα με τον φόβο μην έχουμε νέα έξαρση των κρουσμάτων. Τα μέτρα ισχύουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Τσιόδρας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ελληνικό λαό που πλέον δεν διαμαρτύρεται. Εδώ θέλω να σταθώ για μια δυσάρεστη εξέλιξη. Λόγο του παρατεταμένου εγκλεισμού που δεν αφορά τον ιό, διαπιστώθηκε ότι αυξήθηκαν ραγδαία τα κρούσματα σχιζοφρένιας, αυτοκτονιών και εγκλημάτων. Οι ληστείες αυξήθηκαν λόγο ότι το 60% των οικογενειών δεν έχουν να φάνε.

Οι άνεργοι βάρεσαν ταβάνι και οι άντρες πλέον κάνουν πεζοδρόμιο στους μετανάστες μιας και είναι οι μόνοι που πληρώνονται σταθερά. Τα τρελάδικα αρχίζουν να εφοδιάζονται με υλικό για την αντιμετώπιση των ραγδαίων κρουσμάτων. Κάντε υπομονή.

Μπορεί να γλιτώσατε από τον ιό αλλά θα πάτε αδιάβαστοι από όλα τα υπόλοιπα. Τέλος ο κύριος Τσιόδρας δεν δέχτηκε ερωτήσεις γιατί βαρέθηκε να λέει τα ίδια και τα ίδια. Άλλωστε δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι. Τα κανάλια μπατίρισαν και απολύθηκαν όλοι. Το μονοπώλιο της ενημέρωσης έχει η κρατική τηλεόραση.

Αυτά.

Το παρόν κείμενο έχει σκοπό την σάτιρα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι προϊόν ενημέρωσης.

60gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: