Θυμηθείτε την ανάρτηση …


f319a679d3b6d746660d0fcc625787ea_XL

Όσο εύκολα πέταξαν ένα μεγαλοπρεπή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και όλα μπήκαν σε αποκλεισμό, το να αποσύρουν τα μέτρα θα τους είναι το ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ δύσκολο διότι το να ασκείς μια “χούντα” είναι ΤΟ ΜΟΝΟ εύκολο. Το να επαναφέρεις την “Δημοκρατία” είναι ποιο δύσκολο και χρειάζεται ένα άλλο σκεπτικό. Αφού λοιπόν οι τωρινοί επέτυχαν πανηγυρικά την επιβολή της “Χούντας” είναι φύση αδύνατον να έχουν την ίδια επιτυχία στην επαναφορά της “Δημοκρατίας”. Οπότε η μεταβατική εποχή θα είναι για πολλούς δυσοίωνη με άλλες επιπτώσεις σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Τι θα συμβεί;

Μεγάλη δυσκολία να αποσυμφορήσουν τα πολλά «απαγορεύεται». Την μετακίνηση μεταξύ τομέων στην Αττική; Την μετάβαση σε άλλες πόλεις; Την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών χωρίς έλεγχο; Πολλά τα απαγορεύεται γιατί χειροκροτούν τώρα την επιβολή της λέξης αλλά δεν κατανόησαν οι χειροκροτητές το τι έρχεται από πίσω όταν όλα τελειώσουν.

Έτσι η κυβέρνηση από μόνη της εγκλωβίστηκε σε έναν λάκκο που έπεσαι μέσα και δεν ξέρει πως να σκαρφαλώσει να βγει έξω.

Πανηγυρίζουν τις δημοσκοπήσεις οι οποίες αποσκοπούν στον φόβο που επικρατεί αυτήν την στιγμή στον μέσο Έλληνα και δεν σκέπτεται συλλογικά.

Όταν όμως ξεπεράσει αρχές Ιουνίου τις κόκκινες γραμμές του οργανισμού του και της ψυχολογικής του κατάστασης τότε θα το σκεφτεί αλλιώς. Και οι κυβερνώντες το γνωρίζουν πολύ καλά.

Γι’ αυτό τώρα σαν πετούν λίγο λίγο το τυράκι « πάμε πολύ καλά μειώθηκαν τα κρούσματα έρχονται σιγά σιγά η απόσυρση των μέτρων ΑΛΛΑ θα είναι μακροχρόνια η διαδικασία»

Και το τρώνε καλά πολύ καλά.

Ο λόγος; Στην Κίνα σήμερα Μεγάλη Πέμπτη του 2020 άκουγα από την ΕΡΤ1 να λένε για μια εφαρμογή σε κινητά που αν δεν την έχεις αυτήν τότε δεν θα μπορείς να πηγαίνεις πουθενά. Αυτή η εφαρμογή ελέγχει επί 24ωρου την διαδρομή σου. Αν λέει περάσεις η συναθροιστείς με κάποιον που υποψιάζονται (!!!!) ότι έχει κορονοϊο και δεν το ξέρεις θα σου δείχνει λέει το κορονοϊο διαβατήριο κίτρινο η κόκκινο χρώμα και θα πρέπει να μπεις σε καραντίνα. Αν πρέπει να πας σε Souper market η ένα εστιατόριο για να μπεις μέσα θα πρέπει να σκανάρουν αυτήν την εφαρμογή και μετά να εισέρχεσαι.

Μια επαναστατική εφαρμογή για την ανίχνευση του κορονοϊού από το κινητό τηλέφωνο βρίσκεται σε φάση έρευνας. Πώς θα λειτουργεί και πότε θα μπορεί να δώσει τα πρώτα αξιόπιστα αποτελέσματα. 

Διαθέσιμη για smartphone και ηλεκτρονικούς υπολογιστές είναι μια νέα εφαρμογή που υπόσχεται να βοηθήσει στην ανίχνευση των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού. Η COVID-19 Sounds όπως είναι το όνομα της θα καταγράφει δεδομένα ήχου όπως είναι ο ήχος του βήχα, της αναπνοής και της φωνής ενός ανθρώπου που θα διαβάζει ένα κείμενο στην οθόνη στη συνέχεια ο άνθρωπος που θέλει να υποβληθεί σε τεστ θα καταχωρεί δεδομένα όπως τα συμπτώματα που παρουσιάζει και στη συνέχεια η εφαρμογή θα δίνει ένα αποτέλεσμα. https://www.ieidiseis.gr

Με λίγα λόγια κάποιοι περιμένουν το τσιπ η τις ταυτότητες αλλά αυτό είναι εδώ και κάτι χρόνια δίπλα μας. Δεν χρειάζονταν να σας το φυτέψουν σαν το έκαναν απαραίτητο.

Φέρτε λοιπόν στο μυαλό σας την παγκόσμια επιβολή αυτής της κατάστασης και θα καταλάβετε πολλά. Η απομόνωση ήταν επιβεβλημένη. Η πλύση εγκεφάλου το μείνετε στο σπίτι ήταν επιβεβλημένη. Η ραγδαία εξάπλωση ενός τεχνητού ιού ήταν επιβεβλημένη. Ένας ιός δεν ζει έξω από ζωντανό κύτταρο. Αυτός ζει παντού και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εξαπλώθηκε σε χρόνο ρεκόρ στα ιατρικά χρονικά και δεν το λένε γιατί απλά τι να πουν.

Ξεκίνησε. Μυαλό έχετε σκεφτείτε.

60gr

ΠΕΡΙ ΚΥΡΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ

Καιρός να γνωριστούμε καλύτερα με αυτόν τον Κ….

Ο Χαρδαλιάς ο οποίος  κατηγορήθηκε το 2013 ότι διοχέτευσε κονδύλια του Δήμου Βύρωνα  στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Αθηναϊκού, από τα έσοδα του καλοκαιρινού φεστιβάλ .στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο δήμαρχος  Χαρδαλιάς υπήρξε θέσει πρόεδρος του Αθηναϊκού από το 2005 ως το 2015 και μάλιστα πανηγύρισε την κατάκτηση του Εurocup το 2010, όταν η δημοφιλία του εκτοξεύτηκε.

Ο Χαρδαλιάς διέψευσε μετά βδελυγμίας τα δημοσιεύματα περί ατασθαλιών, τα οποία ωστόσο επικαλούνταν ενδελεχή έρευνα του ΣΔΟΕ, καθώς και δηλώσεις του πρώην προπονητή μπάσκετ του συλλόγου, Γιάννη Κτιστάκη.

«Εμετικές συκοφαντίες», χαρακτήρισε ο Χαρδαλιάς τις καταγγελίες, σχετικά με τα χαμένα έσοδα από τις εισπράξεις του Θεάτρου Βράχων και για τα χρέη 500.000 ευρώ

που συσσωρεύονταν στον σύλλογο.

Τον Δεκέμβριο του 2015, μετά από αναβολές που κράτησαν μία πενταετία, το 10ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας επέβαλε πρωτόδικη ποινή 1 έτους με αναστολή,

καθώς και πρόστιμο 3.000 ευρώ, στον Νίκο Χαρδαλιά και την εταιρία Α.Ε. Γήγερτον για ρύπανση δασικής έκτασης στον Υμηττό, μετά από καταγγελίες πολιτών στο Δασαρχείο Πεντέλης.

Τον Ιανουάριο του 2017, το Εφετείο Πλημμελημάτων μείωσε την ποινή του Χαρδαλιά σε 6μηνη φυλάκιση με αναστολή για την ίδια υπόθεση του 2010, απαλείφοντας το πρόστιμο.

Στην εκδίκαση παρεμφερούς μήνυσης, για έργα οδοποιίας αξίας 3 εκ. ευρώ σε αναδασωτέα περιοχή, το 9ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας επέβαλε πρωτοδίκως τον Δεκέμβριο του 2016 ποινή φυλάκισης 1 έτους με αναστολή και πρόστιμο 1.500 ευρώ τόσο στον Χαρδαλιά όσο και στην εργολήπτρια εταιρεία.

Νωρίτερα, το 2013, η Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων επέβαλε στον Χαρδαλιά πρόστιμο 63.423 ευρώ  για παρατυπίες  στα οικονομικά των δημοτικών εκλογών του 2010.

Το συγκεκριμένο ποσό, από τα έσοδα του συνδυασμού του, δεν αναρτήθηκε στην κεντρική βάση δεδομένων.

Τελικά, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Το συγχωροχάρτι που δόθηκε τον Μάρτιο του 2020 για διαγραφή προστίμων συνολικού ύψους 800.000 ευρώ βρήκε χώρο και για τον Νίκο Χαρδαλιά, του οποίο η «καμπάνα» γράφτηκε στο χιόνι.

Αυτό δα έλειπε, να μην προσέξουμε τα (πολύ) δικά μας παιδιά.

Ένας χρεοκοπημένος Δήμος πάνω, ένας κάτω, δεν έχει και τόση σημασία μπροστά στην ομοψυχία.

Άλλωστε, για να μη ξεχνιόμαστε, δεν είναι καιρός για αντιπολίτευση. Την επόμενη φορά που θα σας κουνήσει άδικα το δάχτυλο αυτός ο λεβέντης και θα σας απειλήσει με φυλακίσεις και χρηματικές ποινές, μπορείτε να του απαντήσετε το εξής: στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί ούτε για πρόστιμα…

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3226840117329232&id=100000098267905&cft[0]=AZXjGPVoc0IHSTMtB4CtiWqAgtty8d3y1u8_Hdl6MM068WvJnj9nv6dEvc0ObOwrDnt06l6J7KZUsUqxE9Ht0y6MD-pA3g0q5wMNc0SzEOHSqS44Ndkm0uuIDk23r1bruak&tn=%2CO%2CP-R

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: